zaterdag 30 juli 2011

Aged to Perfection



Alweer weekend, tjee dames de tijd vliegt en voor je het weet zijn we druk met kerstkaartjes versturen en oliebollen bakken hahahahaha. Maar voor het zover is wil ik jullie natuurlijk nog wat kaartjes laten zien, te beginnen met deze. Het is een kaartje wat ik gemaakt heb voor de man van één van mijn beste vriendinnen Marjolein. Afgelopen zondag vierde hij zijn verjaardag, leeftijd houden wij geheim maar de tekst zegt misschien wel net zoveel hihihihihihi. De stempel die ik gebruikt heb is er een van Art Impressions "Golden Oldies" serie en dit heerschap is "Spud". Ik heb Spud ingekleurd met distress inkt en uitgestanst met Labels Seventeen. De tekststempels komen van een clearset van Gloud 9 Simple Thoughts "Happy Birthday" en zijn bewerkt met Zing embossingpoeder "Sugar Brown", een super mooi kleurtje wat ik heel veel gebruik. Tot slot, het papier is van S.E.I. "Moravia" en de twee knoopjes komen van de markt. Ik ga nog even een rondje bloghoppen en wens jullie allemaal een fijn weekend.

Liefs Corine

dinsdag 26 juli 2011

Happy Birthday

Hebben jullie dat ook meiden, dat je zo gewend bent aan je vaste winkeltjes en kramen op de markt dat je gewoon even niet weet wat je overkomt als die er dan in ene niet meer is hahahhaaha. Het overkwam mij net voordat ik op vakantie ging, mijn vaste kraam op de wekelijkse markt stopte er mee. Gelukkig hebben ze een online winkel en kan ik dus van alles bestellen maar  ben daarentegen ook iemand die graag aan een papiertje en dergelijke mag voelen hahaha en soms vallen de kleuren op internet toch totaal anders uit als je ze in het echt ziet. Maar als ik het allemaal goed heb begrepen komt er ook een afhaalpunt waar iedereen ook gewoon nog even kan shoppen hihihihii, dit maakt toch weer heel veel goed hoor!!!! Waarom ik jullie dit vertel? Het kaartje wat ik vandaag laat zien was voor Rob van de wekelijkse markt die afgelopen zondag zijn verjaardag vierde en waar ik deze mooie stempelset van kreeg bij "afscheid". Wat een lieverd he? Dus jullie snappen, ik wilde hem een kaartje sturen dat ik gemaakt heb met een deel van deze stempelset. De set is van S.E.I. "Julliette" 8-3949 en heb ik ge-embossed met "Brown Sugar" van Zing. De tekst is van Gloud 9 "Simple Thoughts". Uitgestanst met Standard Circles Small en Large en een mat eronder met Lacey Circles. Het papier is van Bo Bunny "Cambridge Post". Nog wat pareltjes gemaakt met een perl pen. Niet te veel toeters en bellen dus hahahaa. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden.......

Liefs Corine

zaterdag 23 juli 2011

Jack and Ginger


Vandaag heb ik voor jullie weer een kaartje met de nieuwe design papiertjes van Joycrafts. Deze keer uit de series "Blooming Rose", "Wedding" ( stippeltjes) en een Die-Cut uit de serie "Vintage".  Het stempeltje is er een van Mo Manning, ingekleurd met distress inkt en heb ik uitgestanst met Labels One. Zag alleen net dat hij niet helemaal recht op mijn kaartje zit en net als het echtpaar wat scheef zit hihihii, zal er de volgende keer wat beter op letten. Het kanten kleedje komt van het Scrapbookdepot, lint en knoop op de bloem komen van de markt. Ik kon deze knopen niet laten liggen, vond ze zóóó gaaf, het zijn net van die oude "antieke" brads. Verder nog wat steentjes gebruikt voor de afwerking. Ik wens iedereen een heel fijn weekend en voor alle vakantiegangers: een hele fijne vakantie!

Liefs Corine

dinsdag 19 juli 2011

Cuddles


Wauw, wat een weertje vandaag! Heerlijk na al die regen en zeker voor alle mensen die nu in Nederland op vakantie zijn. Voor ons zit het er echter al weer op. Afgelopen weekend terug gekomen en we hebben niets te klagen gehad, heel veel mooie dagen alleen vorige week woensdag en donderdag waren niet echt
geweldig. Het kaartje van vandaag heb ik gemaakt met het papier van Joycrafts "Every day Love". Heel simpel maar het papier en de stempel spreken voor zich. Het stempeltje is nog een oudje van Stampavie maar ik blijf hem zo leuk vinden en heb ik ingekleurd met distress inkt. Er overheen heb ik een tekststempel gebruikt maar is op de foto niet zo goed te zien. Verder nog wat pareltjes, bloemetjes en een swirl van Magnolia gebruikt. Mocht je nu denken, heee dit kaartje heb ik al eerder gezien! Klopt, ik heb hem vorige week op het blog van Joycrafts gezet maar omdat het anders weer zo lang duurt voordat ik met een nieuw kaartje kom ( ben wel met van alles bezig hihihihi) plaats ik hem nu nog snel even op mijn eigen blog. Volgende keer heb ik weer wat nieuws hahahaha. Verder alle nieuwe volgers van harte welkom en leuk dat jullie  mijn blog willen volgen. Ik hoop dat ik jullie nu niet teleur stel met een "oud" kaartje hahahhahaa. Ik wens jullie allemaal nog een fijne avond en tot de volgende keer.

Liefs Corine

woensdag 6 juli 2011

From This Day Forward




Afgelopen zondag heb ik dit kaartje op het Joycraftsblog geplaatst en kreeg zulke leuke reacties dat ik hem jullie niet wil onthouden en dus ook maar op mijn eigen blog plaats. Het kaartje is gemaakt met een van de nieuwste papierlijnen van Joycrafts "Wedding" 8011/0555 en een bijpassende Die Cut serie "Black & White" 8011/0505.
Ontzettend leuk papier in A4 formaat met normale print en glitterprint. Voor deze kaart heb ik vooral glitterpapier gebruikt voor een beetje extra. De stempels zijn van Flourishes en Just Rite. Verder wat cirkels uitgestanst met de Standerd Circles SM en Large en gemat met Lacey Circles. Organzalint en een knoopje voor de afwerking plus wat pareltjes. Zo dames dit was het weer voor even, ga verder met mijn borduurwerkje want het komt hier met bakken de lucht uit hahahaa en dus een goed excuus om wat te knutselen toch?????

Liefs Corine