donderdag 17 november 2011

Merry Christmas


Niet zo'n mooie foto maar het weer werkt gewoon niet mee. Het is hier ontzettend mistig en grauw en dat is dus terug te zien op de foto, helaas maar het is niet anders. Dit kaartje heb ik gemaakt met een geweldig ( althans dat vind ik hihihihi) stempeltje van Stampavie "Christmas Mouse" en heb ik ingekleurd met distress inkt. Daarna uitgestanst met Standard Circles en op een mat geplakt van Star Circles. De randjes van het papier ( MajaDesign) heb ik bewerkt met de distress tool van Tim Holtz en daarna met Crackle Paint "Picket Fence" en Puffy Paint, vond ik wel een lekker winters effect. Verder voor de afwerking wat verbandgaas, bloemetjes en pareltjes van Marianne en brads van Papermania gebruikt.



Voor dit kaartje heb ik dezelfde sketch en afwerking gebruikt. Alleen heb ik nu de randjes gewoon met Walnut stain bewerkt zonder de distress tool te gebruiken. Brads zijn ook van Papermania en de pareltjes en bloemetjes van Marianne Design. Tekst onderin is van JustRite "Nested Christmas Sentiments". Op beide kaartjes heb ik wat sneeuw gebruikt voor de muts van het muisje en bij de onderste kaart heb ik daar nog voor wat extra glimmertjes "Eiskristall" van Viva aan toegevoegd. Heel leuk spul, een stuk grover dan glitter en ook ontzettend leuk om bijvoorbeeld  te gebruiken bij wat grotere bloemen zodat het hartje van de bloem er lekker uitspringt. Zo dit was het weer voor even, ga gauw verder aan de slag met van alles en nog wat want ik ben het aankomend weekend ook nog eens 25 jaar getrouwd! Jippie!!!!!! Wens iedereen een hele fijne dag en dat de mist maar gauw op mag trekken....... Tevens wil ik met deze kaartjes meedoen aan  challenge 2 bij AnMaCreatief thema KERST.

Liefs Corine

donderdag 10 november 2011

Celebrate the most.........


Net even dit kaartje afgemaakt en nu snel een berichtje plaatsen voordat ik straks met mijn zoon aan de koffie met gebak ga, hahhahaaaaa. Ja, kreeg net het goede nieuws te horen, hij is geslaagd voor zijn motor rijbewijs! Geweldig! Maar goed voordat ik jullie helemaal gek maak met alle motor verhalen etc. even terug naar mijn kaartje. Dit kaartje heb ik gemaakt met Grand Labels Four, een geweldige stans die al een tijdje lag te wachten om gebruikt te worden. Dus vol goede moed begonnen maar steeds kwam er wat tussen en uiteindelijk heb ik hem dus vandaag afgemaakt. Het papier is van een leuk blokje van de Action, lint komt van de markt, kantje weet ik niet meer precies. De tekst is van Just Rite en heb ik met bruine glitter embossingpoeder ge-embossed, daarna uitgestanst met Standard Circles. Smal kantje erachter geplakt en ietsjes verhoogd opgeplakt op de Lacey Circles. Langs het rondje van de cirkel wat "pareltjes" aangebracht met een perlenpen creme. De randjes zijn allemaal bewerkt met Walnut Stain. Verder zijn de rode parels van Marianne Design gebruikt en nog een takjes-, en blaadjespons. Knoopje op de strik en twee sneeuwsterren bewerkt met Crackle Paint "Picket Fence", helaas is dit niet zo goed te zien. En dan nog even aan mijn nieuwe volgers: welkom en ik vind het geweldig leuk dat jullie mijn blog volgen en zulke leuke en lieve reacties achterlaten. Voor iedereen een fijne dag en tot de volgende keer.

Liefs Corine