donderdag 23 februari 2012




Hallo allemaal, het heeft even geduurd maar ik heb zowaar weer een kaartje voor jullie. Deze is ook een beetje in de stijl van het vorige kaartje maar dit keer met een rub-on van Joycrafts 6013/1502. Het papier is een oudje van My mind's Eye "Laundry Line" en heb ik bewerkt met een distress tool van Tim Holtz en daarna de randjes aangezet met Vintage Photo. Voor de afwerking heb ik een swirl gebruikt van Joycrafts 6003/0008, wat bloemetjes, een grote brad en daaronder een stansje van Memorybox "Marietta Buckle". Een hoekje, vlindertje, wat pareltjes en het schitterende "roosjeskant" doen de rest. Het randje om de klaproos heb ik gestempeld met een stempeltje van Prima # 545017. Dan wil ik iedereen nog bedanken voor de geweldige reacties op mijn vorige kaartje, zo leuk om te lezen en waardeer het enorm! Achter de schermen ben ik met van alles en nog wat bezig maar dat laat ik jullie zien zodra het kan. Wens jullie allemaal een hele fijne avond, ik heb helaas een vergadering en ben dus niet in de gelegenheid om even langs te komen maar ik maak het goed!

Liefs Corine

woensdag 15 februari 2012

Vintage Kaartje



Tenminste een poging daartoe. Ik vind vintage kaartjes altijd zo mooi maar op de een of andere manier heb ik daar gewoon heel veel moeite mee hahahhahaa dus toen ik tijdens het opruimen dit plaatje tegen kwam ben ik er toch nog maar een keertje voor gaan zitten en zie hier het resultaat. Het papier is een oudje van K & Company "Life's Journey", van het plaatje heb ik werkelijk geen idee omdat het al een hele tijd kant en klaar in de la lag. Kantje komt van de markt en het roosjeslint komt bij het Scrapbookdepot vandaan. Verder heb ik de nodige mallen van Cheery Lynn gebruikt zoals Fancyful Flourish, Olive Branches, Exotic Butterfly en Small Angel Wing. Een hoekje, wat pareltjes en verschillende bloemetjes maken het af. Ik ben reuze benieuwd wat jullie ervan vinden.

Awards gekregen:


Afgelopen week heb ik tot drie keer toe een Award gekregen van Noriko, Marjon en Nicole. Onwijs bedankt ladies, ik ben er verlegen van!  Nu is het de bedoeling dat je deze weer doorgeeft aan vijf andere blogsters met minder dan 200 volgers. Dat betekent dus dat ik vijftien dames blij kan maken met deze Award. Tja en waar vind ik deze vijftien dames.......daarom gun ik hem alle dames die wel eens op mijn blog kijken, nog geen 200 volgers hebben en nog geen Award hebben ontvangen, ik kan gewoon niet kiezen!
Dus dames neem hem gewoon mee en zet hem op je blog, jullie hebben het verdiend.

Ik wens iedereen een hele fijne avond en ga nog even een rondje bloghoppen......

Liefs Corine

donderdag 9 februari 2012

Uitnodiging 50 jaar getrouwd



Zoals beloofd is hier de uitnodiging voor het 50 jarig huwelijksfeest van mijn ouders. Iedereen heeft hem nu ontvangen dus kan het.... Ik heb de uitnodiging bewust eenvoudig gehouden en alleen gebruik gemaakt van een achtergrond van Provocraft met daarop een mal van Cheery Lynn. Deze iets verhoogd opgeplakt met de foto van mijn ouders erachter en afgewerkt met een takjes stans van Cheery Lynn, wat bloemetjes en pareltjes. Kortom heel eenvoudig dus.....Ben reuze benieuwd naar wat jullie ervan vinden, verder wil ik iedereen weer bedanken voor de ontzettend leuke reacties op mijn vorige kaartje, top! Nu ga ik gauw even een rondje bloggen want dat lukte gisteren niet omdat mijn internetverbinding eruit lag en dat is balen want ik wil jullie wel blijven volgen hihihihihihii. Wens jullie allemaal weer een hele fijne dag en tot de volgende keer.
Liefs Corine

woensdag 1 februari 2012

Wazige vogeltjes.....



Hallo allemaal, het heeft even geduurd maar hier ben ik weer met een kaartje maar voordat ik daarmee verder ga wil ik eerst iedereen bedanken voor alle lieve reacties op mijn vorige kaartje. Ik vind het nog steeds heel bijzonder dat er zoveel van jullie mijn blog volgen en dan vervolgens ook nog eens een berichtje achterlaten, ik weet hoeveel tijd daarin gaat zitten dus dames ontzettend bedankt, ik waardeer het enorm! Heb een terugslag wat betreft mijn rug maar ik geef de moed niet op hahhaaaa. Maar genoeg blabla, nu even over mijn kaartje. Heb dit kaartje gemaakt voor de verjaardag van mijn lieve vriendin Marja, die ontzettend gek is van vogeltjes! Het plaatje is een rub-on van Joycrafts 6018/0211 (wat wazige foto dus, maar ik hoop dat jullie het toch een beetje kunnen zien) en heb ik uitgestanst met Standard Circles Small en Large, daarna gemat met Lacey Circles. Het papier is van Majadesign en past wat mij betreft prima bij de kleurige vogeltjes. Voor de afwerking satijnlint, een knoopje en wat pareltjes gebruikt. Zo dames dit was het weer, ik ga gauw verder met de uitnodigingen voor het 50 jarig huwelijk van mijn ouders zodat deze hopelijk vanmiddag of morgen op de post kunnen. Zodra ze bij iedereen binnen zijn hoop ik deze jullie te kunnen laten zien. Ik wens jullie allemaal weer een fijne dag en ben benieuwd wat jullie van dit kaartje vinden.

Liefs Corine