maandag 25 juni 2012

Mannenkaarten

Hallo allemaal,

eindelijk weer eens een kaartje van mij. Zoals sommige al hebben gelezen ben ik er even tussenuit geweest voor een heerlijke vakantie en heb ik twee kaartjes kunnen posten op het blog van Joycrafts. Daarnaast had ik nog het een en ander aan leeswerk liggen wat klaar moet voor aanstaande donderdag, dus jullie snappen dat ging even voor. Maar om toch even te laten weten dat ik er nog ben LOL vandaag even twee wat oudere kaartjes die ik nog niet geplaatst heb. Beiden zijn gemaakt met een stempel van Peddler's Pack "Old Ford" welke ik heel lang geleden eens heb mogen lenen van mijn vriendin Marja. Ik had weer wat mannenkaartjes nodig dus bracht deze stempel uitkomst.



Het papier wat ik voor beiden kaarten heb gebruikt is een oudje van Bo Bunny. Voor de afwerking heb ik wat jute touw, brads, een knoopje, een charm en wat spijkers voor de afwerking van een stoel gebruikt.
Ik hoop dat jullie het weer wat vinden, verder wil ik alle nieuwe volgers van harte welkom heten en iedereen weer bedanken voor de leuke reacties op mijn vorige kaartje, super om te lezen! Ga nu even een rondje bloggen en dan weer gauw verder met mijn leeswerk........

Liefs en een hele fijne dag gewenst,

Corine