woensdag 27 maart 2013


Hallo allemaal,

en aan alle nieuwe volgers: van harte welkom en dank jullie wel voor het volgen van mijn blog, heel leuk en ik hoop dat ik jullie mag blijven inspireren. Vandaag een kaartje dat ik gemaakt heb voor het blog van Joycrafts. Het is een soort van voorjaarskaartje geworden en zo richting het Paasweekend wel toepasselijk toch? Basis voor mijn kaartje is het kraft karton 8089/0204 met daarop een designpapiertje uit de Butterfly Dream Scrapbookset 6011/0902 met een mat van zwart spiegelkarton 8011/0106. Het ribbel kraft karton 8089/0210 heb ik bewerkt met wat gesso en daarna bespoten met verschillende kleuren blauw en groene glimmermist. Het vogelkooitje 1201/0046 en de flourishes hoek 6003/0015 heb ik ook spiegelkarton gesneden en bewerkt met Rub 'n Buff zilver. Op de foto is het effect helaas niet zo goed te zien maar dat vind ik toch lastig....in het echt is het altijd zoveel mooier...... Voor de afwerking heb ik wat takjes 6003./0027 en 6003/0026, bloemetjes 6002/0158 en pareltjes gebruikt. Nog een lintje en wat papiertape en voilà. Ben reuze benieuwd wat jullie ervan vinden en wil jullie ook nog bedanken voor alle lieve en leuke reacties op mijn vorige blogpost. Tot slot wens ik jullie allemaal hele fijne Paasdagen en tot gauw!

Liefs Corine

maandag 18 maart 2013

Happy Birthday



Hallo allemaal,
vandaag laat ik jullie een tag zien die ik gemaakt heb voor mijn vriendin Marja. Dit was voor mij weer een hele uitdaging omdat Marja een uitgesproken stijl heeft die ik heel erg bewonder en werkelijk geen idee had hoe ik deze het beste kon benaderen in mijn tag voor haar. Maar uiteindelijk is het toch goed gekomen en zijn zowel de stijl van Marja als die van mijzelf in deze tag vereeuwigd hahaha. Gelukkig was ze er heel erg blij mee! Voor de tag heb ik als basis kraft cardstock gebruikt en de randen met gesso bewerkt. Het designpapier is van Heidi Swapp  " Color Magic " en heb ik bewerkt met verschillende kleuren glimmermist en stempels van Viva. De swirl is van Cheery Lynn, hartpons is van Martha Stewart, bloemen van Prima, knoop van Xenos, hoekjes en kant uit mijn voorraad en de art-tile met de M erop heb ik zelf gemaakt. De filigraan vlinder heb ik bewerkt met Rub 'n Buff "Ebony" en nog wat mesh bling..... Tot slot wil ik jullie allemaal nog bedanken voor de leuke en lieve reacties op mijn terugkeer in blogland, superssssss. Ik ben  reuze benieuwd wat jullie ervan vinden en bedankt weer voor het langskomen.

Liefs Corine

donderdag 7 maart 2013

U.S.A. journal



Hallo allemaal,

eindelijk weer eens een berichtje van mij, en aan alle dames die ondanks mijn afwezigheid mijn blog nog steeds de moeite waard vonden om te volgen en zo af en toe een berichtje hebben achter gelaten: SUPER BEDANKT!  En aan alle nieuwe volgers: welkom , en hopelijk gaat het mij weer lukken om regelmatig een berichtje te plaatsen. De afgelopen tijd heb ik echter niet stil gezeten en waar mogelijk heb ik toch geprobeerd een beetje te knutselen.... Vandaag wil ik jullie een deel van een album laten zien wat ik gemaakt heb voor een dierbare buurvrouw en wat zij gebruikt heeft op haar reis door Amerika. De eerste foto is van de voorkant en de foto hieronder is van de binnenzijde. Op de voorkant ben ik lekker bezig geweest met verf en gesso en allerlei  spulletjes die ik vond passen bij het "Amerika" thema.


De binnenkant van de "kaft" spreekt voor zich denk ik.


De rest van het album heb ik gemaakt van A5 enveloppen, die ik gevouwen en geplakt heb in de vorm van een Z. Helaas zijn de foto hierboven en onder niet helemaal scherp maar ik hoop dat jullie de manier waarop ik het album geplakt en gevouwen heb een beetje begrijpen.....



Zo dit was het voor vandaag, ik hoop dat jullie het wat vinden.... Ga nu nog even een rondje bloggen en wens jullie allemaal een hele fijne dag en nogmaals heel erg bedankt!

Liefs Corine