zondag 14 november 2010

Kerstkaartjes


Vandaag twee kerstkaartjes die ik een poosje geleden heb gemaakt. Een aantal weken terug is mijn vriendin Marja een dagje geweest om te knutselen. Zij had een voorbeeldkaart mee die ze met de "Perfect Petal Medley" van Heartfelt had gemaakt. Nu die wilde ik ook wel eens proberen natuurlijk. Het enige waar wij het allebei over eens waren was de achtergrond die ze gemaakt had, niet helemaal naar het zin en dus zijn wij lekker in mijn stempels gedoken en is daar uiteindelijk deze achtergrond uit gekomen. Het is een aardige klus, zeker als je een aantal kaartjes wil maken zoals ik maar wel heel leuk om te doen. Allereerst moet je dus alle blaadjes stempelen en in mijn geval dus embossen. De bovenste kaart met witte embossingpoeder en de achtergrond met zilver finish van Zing.


Het onderste kaartje zowel de blaadjes als de achtergrond met witte embossingpoeder van Artemio. Daarna heb ik de blaadjes met een kwastje bewerkt met Tattered Angels Glam zodat ze een parelmoer en glitterlaagje krijgen. De bovenste ster met "Tinsel Town"en de onderste met "Chandelier". Helaas is dit op de foto's niet zo goed te zien maar het geeft een mooi effect. Daarna alles uit geknipt en zodra het droog was in elkaar gezet. Brad erop en klaar! Ik ben nieuwsgierig naar wat jullie ervan vinden en Marja..... dit zijn ze geworden hahahaha.

Liefs Corine

14 opmerkingen:

celia zei

Super mooi!!!

Riet zei

Wat schitterend gemaakt Corine.

Liefs Riet.

Monique Lokhorst zei

Hoi Corine,

Ik vind het een PLAATJE. Geweldig mooi. En wat een werk.

Veel liefs,
Monique.

Corine van der Zee zei

Lieve Celia, dank je wel voor je hele snelle reactie! En dan zeg jij dat je daar niet zo goed in bent hahaha ik vind het super!

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Riet dank je wel voor je lieve reactie. Ik ben ook best wel blij met het eindresultaat.

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Lieve Monique,

wat leuk dat je even een reactie achter laat. Hoe was je beurs? Veel bekenden aan je tafeltje en heel gezellig zeker hahaha. En mijn kaartje is inderdaad veel werk maar zoooo leuk om te doen, echt verslavend!

Liefs Corine

akkina van steen zei

HEEL MOOI HOOR IK HEB OOK VAN DEZE STEMPELS ZE ZIJN HEEL MOOI VIND IK ZELF
BEDANKT VOOR DE VERWIJZING VAN DE BLOEMEN IK GA DIT OOK EENS PROBEREN MAAR EERST NA DE FEESTDAGEN WANT IK MOET NOG HEEL VEEL KERST KAARTEN MAKEN ,DUS ZEKER GEEN VERVELING
LIEFS AKKINA

Corine van der Zee zei

Lieve Akkina, dank je wel voor je complimentje en ben nieuwsgierig naar wat jij met die geweldige stempels allemaal maakt. Ja ben ook nog niet klaar met mijn kerstkaartjes, heb nog een opdrachtje voor 10 kaartjes dus die eerst maar even afmaken en dan weer voor mijzelf aan de gang hahahha. Heel veel plezier met het maken van de bloemen en tegen die tijd zien wij vast wel heel veel mooie creaties verschijnen met deze bloemen.

Liefs Corine

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een schitterende kaartje Corine! Heel stijlvol.
Groetjes van Jacqueline

Corine van der Zee zei

Hoi Jacqueline, dank je wel voor je lieve complimentjes.

Groetjes Corine

♥ Sonja Bekker ♥ zei

WoW deze is zo mooi geworden echt een hele sjieke kaart!!
Wat heb je er veel werk van gemaakt zeg met dat knipwerk,wel de moeite dubbel en dwars waard.

Liefs
Son

Corine van der Zee zei

Hoi Sonja,

dank je wel voor je lieve complimentjes. Het is veel werk maar wel ontzettend leuk om te doen.

Liefs Corine

Angela zei

IK vind je kaart GEWELDIGGGG!!!! Echt zo mooi!!
maar ehh.... heb jij eigenlijk mijn adres al?!hihihih

Liefs,
Angela

Corine van der Zee zei

Heeee Angela!!!

Dank je wel voor je lieve complimentje en helaas heb ik niet je adres en dus kan ik je geen kerstkaartje sturen hahahahhaaha maar als je hem echt wilt hebben......dan hoor ik dat toch wel? hihihihi

Liefs Corine