maandag 20 december 2010

Let heaven .....


Nog een kerstkaartje, hopelijk komen de kaartjes jullie nog niet de neus uit hhahaha. Dit kaartje heb ik gemaakt met het papier van Making Memories "Mistletoe" en is een oudje van vorig jaar. De stempels zijn van Just Rite en heb ik ingekleurd met Distress Inkt, heerlijk weer even lekker kledderen...... want dat heb ik wel gemist de laatste tijd. Voor de bloemen heb ik weer mijn Poinsetta's van Marianne Design gebruikt, de swirl is van Magnolia en verder heb ik de Lacey Circle en Standard Circle Small gebruikt. Rode steentjes zijn Center Kisses van Prima. Zo dit was het weer voor vandaag, ga nog even lekker wandelen in de sneeuw en een frisse neus halen.

Liefs Corine

12 opmerkingen:

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi Corine,

Wauw wat ga je snel,de sneeuw blijft nog wel even liggen hoor haha.Wat een weer is het toch hè Corine,paar dagen vind ik leuk maar dit ppff.mag van mij weer zomer zijn lieft 1 januari^_^

Prachtige kaart weer,en je Designpapier is geweldig,deze lijn vond ik ook zo mooi vorige winter,maar die is er natuurlijk niet meer.
Wat leuk hè de stempels van Just rite je kunt er zoveel mee doen.

Thea zei

Een prachtige kaart Corine, de stempels van Just Rite zijn ook zo mooi. Ik heb er ook een paar.

Groetjes Thea

Corine van der Zee zei

Hoi Sonja,

ja ik ben bang dat het nog wel even kan duren voordat de sneeuw verdwenen is. Om te wandelen vind ik het helemaal geweldig maar eruit met de auto is voor mij geen optie, ik s..... 7 kleuren hahahaha dus het mag van mij wel een beetje warm water regenen ja.

Ja ik heb vorig jaar aardig wat ingeslagen van deze lijn en gelukkig maar want ik blijf hem erg mooi vinden! De stempels van Just Rite zijn bij mij favoriet, ik vind ze helemaal geweldig, nu nog een beetje tijd.......

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Thea,

dank je wel voor je complimentjes en inderdaad die stempels zijn helemaal geweldig, jammer dat ze een beetje aan de prijs zijn maar je krijgt wel veel voor je geld omdat je heel veel kunt combineren!

Groetjes Corine

Angela zei

Tis weer een toppertje en je mag van mij lekker door gaan met al die mooie kerstkaartjes!!

Liefs
Angela

Corine van der Zee zei

Hoi Angela,

dank je wel voor je complimentje, ik heb er nog een paar maar het eind is in zicht en dan moet het roer weer om alhoewel..... als ik nu door ga dan hoef ik volgend jaar niet zoveel hahaha.

Liefs Corine

Riet zei

Wat een schitterend kaartje Corine.

Liefs Riet.

Corine van der Zee zei

Hoi Riet,

dank je wel voor je lieve complimentje en wens je alvast hele fijne dagen en een voorspoedig
2011.

Liefs Corine

Samantha zei

Prachtig kaartje weer corine! Het papier is ook erg mooi. En krijg nog niet genoeg van de kerstkaartjes hoor. Ben gelukkig wel al klaar met mijn eigen kaartjes maar om andere te bekijken vind ik nog steeds leuk! Fijne avond en alvast fijne dagen!

Groetjes Samantha

Corine van der Zee zei

Hoi Samantha,

Gelukkig maar hahaa, ook ik geniet nog van alle mooie creaties en vind het ook nog steeds leuk om kerstkaartjes te maken ook al ben ik klaar en ga dus ook nog even door, wel zo makkelijk voor het volgende jaar hihihihi.
Jij ook fijne dagen en een goed en creatief 2011.

Groetjes Corine

Jacqueline (Sjakkie) zei

Een schitterend kaartje Corine! Prachtige details!
Groetjes van Jacqueline

Corine van der Zee zei

Hoi Jacqueline,

dank je wel voor je lieve complimentjes, ja soms lukt de ene wat beter dan de andere, ben over deze wel tevreden hahaha. Ik wens je bij deze alvast fijne dagen en een creatief 2011.

Groetjes Corine