maandag 24 januari 2011

Totaal iets anders.......


Wat een dagje knutselen al niet teweeg kan brengen. Twee weekjes terug was ik een dagje bij mijn vriendin Marja en hebben wij de hele dag allerlei mallen uitgewisseld en gestanst in de hoop daar eens wat leuks mee te maken zonder onze geliefde stempels te gebruiken. Ik moet zeggen het was een aardige "bevalling" maar op weg geholpen door alle mooie kaartjes van Elly ( Elly's Card Corner) is het uiteindelijk toch gelukt. Dit is de voorkant van het kaartje en daarbij heb ik gebruik gemaakt van Bazill White cardstock en designpapier van Tilda "Frosted Bluegreen". De rand is van Spellbinders, hoekjes zijn van Provocraft cuttlebug, swirl is van Bosskut, blaadjes van Nellie Snellen pons, de bloemen en vlinderstans zijn van Joycrafts en dit alles weer op Label Four van Spellbinders geplakt. De parelbrad is van Papermania.


Hierboven een deel van de binnenzijde. Hier heb ik gebruik gemaakt van hetzelfde designpapier als de voorkant en de randjes afgewerkt met een randpons van Martha Stewart. Lintje is van de markt en de blaadjes zijn met verschillende ponsjes gedaan en de bloem is van Joy Crafts. Parelbrad is van Papermania.


Tot slot de rest van de binnenzijde van de kaart. Hierbij weer hetzelfde designpapier, verder een rand geponst met de Martha Stewart pons en daaroverheen een lintje gedaan. Voor de eventuele tekst gebruik gemaakt van Label One en afgewerkt met bloemetjes van Joy Crafts en swirl van Marianne Design en de brad is weer van Papermania. Tot slot nog drie pareltjes in de linker bovenhoek geplakt. Hieronder een overzicht van de gehele binnenkant. Het was een beetje lastig om op de foto te krijgen maar zo krijgen jullie een klein beetje een idee.


Ik vond dit ontzettend leuk om te doen en omdat ik zoveel cardstock had gebruikt wilde ik er ook echt iets mee doen. Vond het anders een beetje zonde. Ga nu even verder met mijn volgende kaartje wat snel af moet dus ik wens jullie allemaal een fijne middag en avond en tot de volgende keer maar weer.

Liefs Corine21 opmerkingen:

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Lieve Corine,

Jeetje dit is vakwerk. Wat ontzettend mooi. En zulke gave tere keuren. Mijn complimenten. Wat is ons gefreubel toch leuk he.

Liefs Marja

marjolein zei

Hi Corine, hij is super gaaf geworden zeg.
Je hebt er veel werk aan gehad zeg, ze zullen er vast erg blij mee zijn. Veel plezier in haaksbergen.
groetjes Marjolein

Corine van der Zee zei

Hoi Marja,

Ja dat draaien tot je armen er pijn van doen heeft zijn vruchten afgeworpen hahahahaha.Dank je wel voor je lieve complimentjes en tot gauw!

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Marjolein,

ja je hebt een deel van het zwoegen meegemaakt hahhaa maar het was de moeite waard toch? Dank je wel voor je lieve complimentjes en we gaan zeker lekker genieten!

Liefs Corine

Elly zei

Ik kan niet anders zeggen dan; WOW!! Ik vind hem prachtig geworden, helemaal mijn smaak, zowel de kleuren als het design!!
Jammer dat het een zware bevalling was, maar het "kind" is prachtig geworden!!! ;-)

groetjes, Elly

Tinie zei

Dit is echt zo mooi!! Het is dan een heel werk geweest, maar hij is wel prachtig geworden!!
groetjes Tinie

scrapcreations-judith zei

Wat is dit een prachtige kaart geworden. Soms kan je inderdaad een heel tijd bezig zijn met een creatie maar als dit het gevolg is dan teken ik ervoor.
Groetjes Judith

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wow, wat een super mooi kaartje heb je ervan gemaakt, prachtig!
Groetjes van Jacqueline

Miranda zei

Hoi Corine, wat een mooie kaart en ik kan me voorstellen dat het moeilijk is om de stempels te laten liggen, haha, maar het resultaat is prachtig. Heb je blog via Marja gezien en ik vind dat je mooie dingen maakt. Kan niet beloven altijd te reageren want het worden er steeds meer en je begrijpt er blijft steeds minder tijd over om creatief bezig te zijn! Creatieve groetjes Miranda

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hey Corine,

Nou hoe vonden zij hem,al reakties gehad?

Ik vind hem weer helemaal jou ding,hij is. Een BE-AU-TY
Gave pons en ik heb hem natturlijk niet helemaal af gezien maar alleen de randpons en je DP keuze wissers.

Liefs Son

Corine van der Zee zei

Hoi Elly, wat leuk dat je mijn "kindje" prachtig vindt, ondanks de zware bevalling hahahahaha. Had al een idee dat dit jou ding was, heb nog meer bewondering voor je gekregen omdat het jou zo "gemakkelijk" lijkt af te gaan.

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Tinie, dank je wel voor je lieve complimentje. Ja ik vond het echt lastig maar dat komt gewoon omdat ik in een bepaald patroon "vast zit" denk ik maar daarom was de uitdaging des te groter.

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Judith,

Ik had niet gedacht dat het zoveel moeite zou kosten maar omdat ik ook meteen de binnenkant heb gedaan was het gewoon erg veel werk. Ik vermoed dat er misschien bij anderen wel een soort van systeem in zit maar ik moet dat nog ontdekken hahahhaaa.

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Jacqueline,

dank je wel en dat zeg jij die zelf zulke mooie creaties maakt!

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Miranda,

wat leuk dat je mijn blog hebt weten te vinden.
Ik snap dat je niet altijd een berichtje zult achterlaten maar dat verwacht toch ook niemand.
Zo af en toe mag ook hoor hahahaha. Zag ook dat je volger bent geworden en daar wil ik je hartelijk voor bedanken, super!

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Sonja,

nu je ziet het, onwijs veel leuke en lieve reacties. Het geeft een goed gevoel.

Liefs Corine

Monique Lokhorst zei

Hoi Corine,

Waanzinnig MOOI! Een PLAATJE! Knap gedaan. De tinten zijn natuurlijk helemaal mijn ding!

Veel liefs,
Monique.

Samantha zei

WOW wat een prachtig kaartje geworden Corine!! En wat een werk!? Vind het witte cardstock met dat papier ook erg mooi zo samen. Geen stempel nodig zo! Succes met je andere kaart.

Groetjes Samantha

Corine van der Zee zei

Hoi Monique,

Ja die kleuren he, vind ze ook helemaal te gek en kan geen genoeg krijgen van dat designpapier. Zulke mooie combinaties! Maar dat herken je vast wel, volgens mij heb jij ook wel een paar favorieten hihihihihi.

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Ja ondanks dat het behoorlijk wat werk was, maar dat had ik ook aan mijzelf te danken dan had ik maar niet meteen ook de binnenzijde onder handen moeten nemen ahahaaaa, vond ik het een echte uitdaging omdat ik erg van de stempels ben! Wat voor stempel dan ook maar er zit altijd wel een stempeltje op..... ik kan het iedereen aanraden, echt gaaf om te doen.

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Sorry Samantha,

het laatste berichtje was natuurlijk voor jou bedoeld maar ben je naam vergeten te noemen.
Slordig, zal niet meer gebeuren hahahaa.

Liefs Corine