dinsdag 3 mei 2011

Just cute as a Button


Zoals jullie wel gemerkt hebben is het een beetje stilletjes op mijn blog. Niks ernstigs maar ik heb last gehad van een fikse verkoudheid met griepachtige verschijnselen en mijn hubbie heeft een aantal weekjes terug zijn biceps compleet afgescheurd, is inmiddels geopereerd en ........ mag nog zeker drie weken niet werken! En dat is op zich natuurlijk heel gezellig maar hij mag daarbij niet zo heel veel en met één arm doe je ook niet zoveel hahahahaa. Dus ben ik gewoon wat uit mijn dagelijkse ritme maar dat komt vast wel weer goed toch hahahahaaa. Zoals ik dus al zei niets spectaculairs maar hierdoor ben ik dus wat minder online en wilde dat mijn trouwe volgsters  toch even laten weten. Over het kaartje hierboven: dit heb ik gemaakt met Basic Grey DP "Marjolaine" en alle delen doorgestikt met een zigzagsteek, de onderste laag heb ik doorgestikt met een gewone stiksteek. De stempel is van JustRite van de "Stitched with Love" set en heb ik wat aangekleed met kleine knoopjes. De grotere knopen komen bij het Scrapbookdepot vandaan en zijn in diverse kleuren te verkrijgen. Tot slot heb ik voor de swirl een malletje van Marianne gebruikt, wat pareltjes van Basic Grey  en het lint komt van de webwinkel "Feestje? Enzo. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden.Het kaartje hierboven hebben jullie misschien al bij Marjolein voorbij zien komen, ik heb dit gemaakt voor haar 47e verjaardag. De stempel komt van de StempelMekka vorig jaar in Duitsland en ik wist dat Marjolein deze geweldig vond dus tussendoor wat tijd vrij gemaakt om dit kaartje voor haar te maken. Het papier is van Basic Grey, de stempel van Vilda Stamps en heb ik ingekleurd met distress inkt. Alle randen met de distresstool bewerkt en daarna met Walnut Stain geínkt. De swirl is van Inkadinkado. Het kant en lint komen van de markt, de bloemen zijn van Kaiser en de brad en Rhinestones komen bij het Scrapbookdepot vandaan. Nou dames dit was het weer voor even, als ik even een momentje heb kom ik zeker even bloghoppen want ik mis het enorm. Wens jullie allemaal een fijne avond en tot de volgende keer.
Liefs Corine

40 opmerkingen:

Marlies zei

Woow, wat heb je twee prachtige kaarten gemaakt! De bovenste met de knoopjes, vind ik echt apart!! Super mooi! De onderste heeft ook een super leuke afbeelding!!
groetjes, Marlies

Unknown zei

Hallo Corine,

Ja inderdaad, ik ben ook een justRite fan. Beide kaarten zijn erg mooi.

Liefs Marjon

Noriko zei

Hoihoi,
Ondanks alle narigheid bij jullie thuis heb je toch twee leuke kaarten geplaatst.
Vind de kleuren combinatie erg mooi!!
Soms loopt het even anders als anders maar het resultaat is weer superrrrrr!!!!!
Groetjes Noriko van www.norikoskaarten.blogspot.com

Corine van der Zee zei

Hoi Marlies, dank je wel voor je leuke en lieve reactie. De bovenste is echt wat ik heel leuk vind om te doen en vooral de JustRite stempels zijn mijn favoriet en die knopen.... daar ben ik helemaal verliefd op, ze zijn zo gaaf en in heel veel kleurencombinaties te krijgen, echt te gek!!!

Groetjes Corine

Corine van der Zee zei

Hoi marjon, dank je wel voor je leuke reactie. Had ik het dus goed gezien hahahaha.

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Noriko, dank je wel voor je lieve reactie. Het gaat de goede kant op maar we moeten gewoon wat geduld hebben hihihi.

Groetjes Corine

Crealin zei

Hoi Corine,

dat klinkt allemaal niet goed, zo'n verkoudheid geneest moeilijk en met je manneke is het precies ook niet geweldig. Verzorg hem maar goed, ik zou ook uit mijn doen zijn. Van harte beterschap voor jullie beiden. Je kaartje is alleszins heel mooi, zo'n leuk papier en die tekst met die knoopjes zijn goed gevonden.

Groetjes,

Lins :-)

Liefs Ineke zei

Hoi Corine wat heb je dit weer schitterend gemaakt

Gr. van Ineke

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Hoi verkouden kip. je klonk inderdaad allerbelabbertst door de telefoon meid. Hopelijk snel weer een beetje opknappen. Je kaarten zijn super, super mooi. De eerste erg stijlvol en chic de tweede grappig en mooi.
Liefs en tot gauw
Marja

Cindy Haffner zei

FAB FAB FABULOUS!!~

Jannie zei

Wat een prachtige en leuke kaarten heb je gemaakt.
Beterschap en sterkte voor allebei.

Groetjes Jannie

Corine van der Zee zei

Hoi Lins, dank je wel voor je erg lieve reactie! Ik zal mijn best doen met het verzorgen van mijn mannetje hihihihi maar dat kost geen moeite hoor.

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Ineke, dank je wel voor je lieve reactie.

Groetjes Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Marja, ja zo voel ik mij ook wel een beetje.... een kip dan he maar dan zonder kop! Hahahhaaa, maar niet getreurd het gaat de goede kant op! Dank je wel voor je leuke en lieve reactie en tot gauw!

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hi Cindy, thanks girl!!!

Hugs, Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Jannie, dank je wel voor je complimentjes en je lieve woorden. We gaan ons best doen en zijn op de goede weg en met dit mooie weer moet het toch zeker lukken niet?

Groetjes Corine

Thea zei

Hoi Corine,
Prachtige kaartjes, en eh je hubbie maar een beetje verwennen en heel veel beterschap. Freubelen komt vanzelf weer.

Liefs Thea

marjolein zei

Hoi Corine, hij is weer geweldig mooi zeg. Just rite is ook zo leuk. En mijn kaart vond ik helemaal super.
groetjes Marjolein.

Sandra's Scrapsels zei

Je hebt prachtige kaarten gemaakt Corine!! Heeeel mooi hoor!
De stempel van Vilda is leuk he! Ik ben ook helemaal weg van deze stempel en ga hem zeker vaker gebruiken!

Groetjes, Sandra

Corine van der Zee zei

Hoi Thea, dank je wel voor je lieve woorden. ik zal mijn dikke best doen om mijn hubbie te verwennen hahiaiaiahiiii, en inderdaad het knutselen komt vanzelf wel weer maar ik mis het gewoon een beetje.

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hoi marjolein, dank je wel hoor en jouw kaarten zijn ook helemaal TOP!( Zie je blog).

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Sandra, ja jij als Vilda-fan kan deze stempel natuurlijk wel waarderen hihihihi maar volgens mij vele scrappers met ons, ik zie mij over tig jaren al zo mijn karretje voortduwen hoor! Wahahahaaa.

Groetjes Corine

Tinie zei

Hoi Corine,
Wat een leuke kaarten heb je weer gemaakt!! Vooral de eerste vind ik super: met prachtig papier en een leuke tekst en dan nog wat versierselen en de kaart is top! De stempel van je 2e kaart is echt grappig!
Het allerbeste toegewenst met jullie gezondheid!!
Groetjes Tinie

Elly zei

HOi Corine,

Nou je kaartje is dus echt zo cute as a button ;-) Harstikke leuk!!

groetjes, Elly

marion zei

Allebei prachtkaarten, maar ik vind die oude dame toch wel een beetje mooier. Wat een enige stempel joh. En zo mooi in de kleuren. Geweldig, groetjes marion

Corine van der Zee zei

Hoi Tinie, dank je wel voor je lieve beterschapswensen! Zo fijn en lief om te lezen.
Gelukkig werkt het weer lekker mee!

Liefs en fijn weekend,

Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Elly, dank je wel!!!

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Marion, dank je wel voor je leuke reactie.
Ja gave stempel he? Gebruik hem echter te weinig dus wie weet..... binnenkort weer een kaartje met deze super scrapdame hahahaaa.

Groetjes Corine, en fijn weekend!

Samantha zei

Hoi Corine,

Al weer een beetje opgeknapt?? En gaat het met je man ook de goede kant op? Klinkt niet best...de biceps afscheuren, lijkt me erg pijnlijk.
Je kaartjes zijn wel weer erg leuk. Vooral die knutsel oma blijf ik grappig vinden. Heb hem bij Sonja ook wel eens gezien.

Beterschap allebei!

Groetjes Samantha

Lenie Hempen zei

Hoi Corine
```````````
Wat een prachtige site.
Ben ook meteen volger geworden.
Want alles is zo mooi wat je ziet.
Zal dus geregeld je site bezoeken.
Heel veel beterschap voor beiden.
Gr Leny Hempen

Corine van der Zee zei

Hoi Samantha, dank je wel voor je leuke en lieve berichtje. Het gaat hier steeds beter, ben al aardig opgeknapt en mijn hubby heeft volop therapie en knapt zienderogen op. Is nog wel zeker een week of drie, vier thuis en hoever hij dan mag belasten weet ik niet maar voorlopig mag dat dus nog niet.

Dat je de stempel bij Sonja hebt gezien kan wel kloppen, zij heeft hem hier een paar maal gestempeld hihihi.

Groetjes Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Leny, dank je wel voor je leuke reactie en vind het heel erg leuk dat je volger bent geworden. Heb je zelf ook een blog? Kan deze namelijk niet vinden dus ik denk van niet maar mocht het wel zo zijn zou je dit dat willen laten weten want dan kan ik even een kijkje nemen.

Groetjes Corine

debby4000 zei

Oh beautiful card, wonderful colours.
luv
debby

Corine van der Zee zei

Hi Debby, thanks for visiting my blog and your sweet comment!

Hugs Corine

greet zei

Wat een prachtige kaarten. De oude dame is een prachtige afbeelding.

Groetjes Greet

Corine van der Zee zei

Hoi Greet, dank je wel voor je leuke reactie!

Groetjes Corine

Clare zei

Great card, I love the touches of blue and the buttons!

Corine van der Zee zei

Hi Clare, thanks for your sweet comment and i also love these colours!!!

Hugs Corine

Sienie zei

Hallo Corine ten eerste nog van Harte,ten 2e ik ben ook lang niet op de blogs geweest,hoop dat alles nu goed gaat bij jullie?nou je heb weer mooie creaties gemaakt hoor prachtig

groetjes Sienie

Corine van der Zee zei

Hoi Sienie, dank je wel voor je leuke en lieve reactie. Alles gaat hier zijn gangetje en moet nodig weer wat plaatsen maar dat komt wel. Ik kom gauw weer even kijken op je blog.

Liefs Corine