dinsdag 26 juli 2011

Happy Birthday

Hebben jullie dat ook meiden, dat je zo gewend bent aan je vaste winkeltjes en kramen op de markt dat je gewoon even niet weet wat je overkomt als die er dan in ene niet meer is hahahhaaha. Het overkwam mij net voordat ik op vakantie ging, mijn vaste kraam op de wekelijkse markt stopte er mee. Gelukkig hebben ze een online winkel en kan ik dus van alles bestellen maar  ben daarentegen ook iemand die graag aan een papiertje en dergelijke mag voelen hahaha en soms vallen de kleuren op internet toch totaal anders uit als je ze in het echt ziet. Maar als ik het allemaal goed heb begrepen komt er ook een afhaalpunt waar iedereen ook gewoon nog even kan shoppen hihihihii, dit maakt toch weer heel veel goed hoor!!!! Waarom ik jullie dit vertel? Het kaartje wat ik vandaag laat zien was voor Rob van de wekelijkse markt die afgelopen zondag zijn verjaardag vierde en waar ik deze mooie stempelset van kreeg bij "afscheid". Wat een lieverd he? Dus jullie snappen, ik wilde hem een kaartje sturen dat ik gemaakt heb met een deel van deze stempelset. De set is van S.E.I. "Julliette" 8-3949 en heb ik ge-embossed met "Brown Sugar" van Zing. De tekst is van Gloud 9 "Simple Thoughts". Uitgestanst met Standard Circles Small en Large en een mat eronder met Lacey Circles. Het papier is van Bo Bunny "Cambridge Post". Nog wat pareltjes gemaakt met een perl pen. Niet te veel toeters en bellen dus hahahaa. Ik hoop dat jullie hem leuk vinden.......

Liefs Corine

13 opmerkingen:

Unknown zei

Hallo Corine,

Ja, dat is inderdaad spijtig als je vaste winkel ermee stopt, je bent er zo aan gewend.

Mooie kaart heb je gemaakt, prachtig.

Liefs Marjon
marjonskaarten.blogspot.com

Noriko zei

Hoi Corine,

Tja dat is wat zeg.
Ik wil ook graag het even in het echie zien. hihi

Je kaart is prachtig die je hebt gemaakt.
Hele mooie warme kleuren.

Lieve groetjes Noriko
www.norikoskaarten.blogspot.com

marjolein zei

Hoi Corine, Het is inderdaad een leuke stempel zeg. En je hebt er een super mooie kaart mee gemaakt. Nou we gaan wel weer rijden als ze in de wormer zitten, toch? groetjes Marjolein

Lenie Hempen zei

Hoi corine

wat een lief kaartje.
En een mooie warme kleur.
Super leuk.

Gr Leny Hempen

Marlies zei

Je hebt een prachtige, chique kaart gemaakt, heel mooi! Ook ik wil graag alles 'in het echt zien' en het is jammer dat je vaste winkel er mee ophoudt.
groetjes, Marlies

Thea zei

Prachtige kaart Corine! Het is ook wel eens gokken als je iets via de webwinkel koopt, ik mag ook graag de spulletjes in het echt bekijken.

Lieve groetjes
Thea

Crealin zei

Hoi Corine,

wat een knappe kaart zeg, en of hij mooi is. Zo mooi geëmbossed en prachtig samengesteld.
Papier is ook iets dat ik nooit in een webwinkel bestel tenzij ik de blok al eens met mijn eigen ogen gezien heb. Je hebt volledig gelijk dat een afbeelding toch net iets anders is. Gelukkig kan je nog in je afhaalpunt gaan shoppen ;)

Dikke knuffel,

Lins ;)

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Lieve Corine,

Wat een pracht heb je voor Rob gemaakt. Super mooi en de kleuren geweldig. Die blijf ik zo mooi vinden bij elkaar. Mooie compositie.
lieve groetjes Marja

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een prachtig kaartje Corine, mooi papier!
Jammer dat je nu op zoek moet naar iets anders, maar dat komt vast wel goed.
Groetjes van Jacqueline

scrapcreations-judith zei

In het "echt" inkoopjes doen is inderdaad veel leuker dan online kopen. Maar ja, we zouden het toch ook wel weer erg jammer vinden als we niets meer via ons computertje konden kopen, toch?
Heel erg mooi kaartje is het geworden.
Groetjes Judith

Riet zei

Wat een schitterende kaart Corine.

Liefs Riet.

Monique Lokhorst zei

Hoi Corine,

Wat vervelend toch, gelukkig weet je nog wel andere adresjes volgens mij, waar je gewoon even mag voelen aan de spullen. Je kaartje is prachtig. Heel mooi warm van kleur. Ik zie je hopelijk snel weer.

Veel liefs,
Monique xxx

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi Corine,

Prachtige kaart voor Rob:)
Teveel toeters en bellen hoeft toch al niet van de mannen.
Dat had ik nou ook in Zaandam en wormerveer,dacht eerst ze zijn vast met
vakantie,tja logische in deze tijd toch!
Weet niet of we het over dezelfde hebben,je bedoeld denk ik Carla?
Ik hoorde het van de nieuwe stand op de markt,ook hele aardige man die daar staat,en je kijkt je ogen uit hoor,wat die al niet verkoopt zeg ppffff
Nou ja,inderdaad hoorde ik ook dat we gewoon via internet kunnen bestellen
ik haal het hier gewoon op in Wormer,Nou wel grappig hè jij Cindy in je buurtje en ik Carla haha.

Zie dat je nog een mooie kaart heb hierboven dus even verspringen
Ziejoe :)

Liefs Son