woensdag 19 oktober 2011

Merry Christmas


Zo dames hier ben ik dan weer eens! Maar liefst drie weken geleden ben ik aan deze kaartjes begonnen ( bloos ) ..... en nu pas klaar. Het schiet dus niet echt op met de kerstkaartjes hahhaaahaha. Steeds kwam er wat tussen maar vandaag dan eindelijk heb ik ze in elkaar gezet. Allebei de kaartjes heb ik gemaakt met dezelfde sketch ( een oudje van de Sweet Stop en onder aan het bericht geplaatst) en heb alleen ander papier, lint, kant en stempeltjes gebruikt. Het eerste kaartje is gemaakt met het papier van Bo Bunny "Tis The Season" en heb de diverse laagjes gemat met donkerbruin cardstock. De stempel is van Plum Purdy "Too Much Snow" en heb ik ingekleurd met distress inkt. Daarna het randje nog bewerkt met de kleine sterretjes stempeltjes van Magnolia en Walnut Stain en tot slot nog een randje glitter en zwarte strass steentjes geplakt. De sneeuwsterren zijn van Martha Stewart en heb ik aangezet met Walnut Stain. Brads komen bij het Scrapbookdepot vandaan en zijn van American Crafts en Papermania.

Close-up van de stempel, zo zie je het glitterrandje en de sneeuw iets beter.

















Het tweede kaartje heb ik gemaakt met het designpapier van Kaisercraft "Prairie Lane". Het stempeltje is er ook weer een van Plum Purdy "Sharing The Holidays" en ingekleurd met distress inkt, plus wat glitter accentjes. Het randje weer met de sterretjes gedaan en een mat eronder gemaakt met een malletje van Marianne. De sneeuwsterren zijn van Martha Stewart en heb ik ook weer aangezet met Walnut Stain. De blauwe brads zijn van Papermania en American Crafts. Het brede kant komt bij het Scrapbookdepot vandaan, de bruine pareltjes in de linker bovenhoek zijn van Marianne.

Close-up van de stempel
















De sketch die ik heb gebruikt.

Zo dit was het weer voor vandaag, ben reuze benieuwd wat jullie ervan vinden en ga nog even een rondje bloghoppen. Wens jullie een fijne avond...

Liefs Corine

19 opmerkingen:

Noriko zei

Hoi Corine,

Wat een leue kaartjes, maar vind de tweede een toppertje.
Ik hou erg van deze kleuren combinatie.
Mooi geheel.
En prachtig kant heb je gebruikt.

Lieve groetjes Noriko
www.norikoskaarten.blogspot.com

Elly zei

Super leuke kaarten Corine, en prachtig ingekleurd!!

groetjes, Elly

Lenie Hempen zei

Hoi CORINE

Wat een prachtige kaarten.
Het zijn echt lieverdjes.


Gr Leny Hempen

Crealin zei

Waaaaaaaaw Corine,

ik sta gewoon versteld van zo'n mooie kerstkaarten, wat kleur jij toch mooi in en die papieren die je gebruikt hebt, geweldig!
Ze zijn beide om van te snoepen.

Veel liefs,

Lins x

Marlies zei

Twee hele mooie kerstkaarten Corine met op allebei een super leuk sneeuwpop die je geweldig hebt gekleurd, ook mooi met alle glitters!
groetjes, Marlies

marjolein zei

Hoi Corine, wat in het vat zit... ze zijn super mooi geworden. Heel gaaf gedaan.
groetjes Marjolein

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Wow Corine, wat zijn ze schitterend. Een pracht combinatie van papier, inkt, steentjes en glittertjes. De stempels zijn zo lief en mooi. De inkleuring bijzonder warm (haha terwijl het Kerstkaartjes zijn). Gewoon Super en echt weer jouw elegante stijl.
Lieve groetjes Marja

Liefs Ineke zei

Corine wat zijn je kaartjes weer schitterend mooi. Geweldig meid.

Heel veel liefs van Ineke

Cindy Haffner zei

What SWEETNESS!~

Dena zei

Corine!!!! Now is this cute or what!!!!? OMG!!! I love both of them! The images are adorable, but you have put all the right touches and most perfect papers to go with them!!!
P.S. Maybe one day you will put a translater on your blog so I can read what you are saying haha!!!
Hugs, Dena

Thea zei

Hoi Corine,
Wat een schitterende kaarten heb je gemaakt en zulke geweldige stempels en zo mooi ingekleurd! Ik vind de sketches van the sweet stop ook altijd mooi en handig in gebruik. Moet ze alleen wat vaker gaan gebruiken.

Liefs Thea

Marian zei

Heel mooi je kaartjes

Riet zei

Wat een schitterende kaarten Corine.

Liefs Riet.

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wow, wat een prachtige en super leuke kaartjes heb je gemaakt! De stempeltjes zijn erg leuk en heel mooi ingekleurd.
Groetjes van Jacqueline

Durvina zei

Wat een schatje, sneeuwpoppen hebben toch altijd iets heel speciaals.

groetjes, Durvina

akkina van steen zei

PRACHTIGE KERSTKAARTEN ,MOOI INGEKLEURD EN EEN PRACHTIGE SKETCH
LIEFS AKKINA

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi hoi Corine
Ben ik weer,had een berichtje op de kaart hieronder achter gelaten maar weet niet of hij er nu staat?gaf aan dat de server niet beschikbaar was maar dat het bericht wel geplaatst is mm iets om over te twijfelen.
Maar goed,Geweldige kaarten beide en wat een onwijs leuke stempels,soms weet je niet eens wat er allemaal te koop is hè.Schitterend ingekleurd met je Distress mooi ook de kleuren combi`s Prachtig DP hierbij,zo zou ik ze allemaal wel willen ontvangen deze kerst hahaha
Liefs Son
Tot morgen ^_^"

Katrin zei

Какая прелесть. Очаровательные новогодние открытки!!!

lenny zei

Hoi Corine
jij heb ook hele gave creatie's gemaakt
en bedankt voor je berichtje ik ben ook volger geworden
groetjes lenny