maandag 19 december 2011

Nog even snel......



De titel zegt het al, ik wilde nog even snel zes Merci- doosjes maken voor mijn fractie leden. Nou dat snel viel nog vies tegen, je bent toch wel eventjes bezig. Ik had het patroontje op internet gevonden en heb het wat aangepast, de flap liep helemaal door naar beneden maar ik vond een stukje korter wat leuker. De basis van het doosje is gemaakt met wit linnen cardstock, het designpapier komt uit een groot blok van DCWV "Christmas Wishes" en is volgens mij al heel wat jaartjes oud. De tekststempel die ik heb gebruikt is van JustRite van de "Something Sweet" set en met groen metallic embossingpoeder van Zing ge-embossed.



Daarna met de Standard Circles SM en Large uitgestanst en wat verhoogd opgeplakt op een rode mat die ik gemaakt heb met een Cheery Lynn mal "Polymasian Sails". Voor het sluiten van het doosje heb ik een strookje cardstock genomen en om het doosje heen gevouwen en daarna dicht geplakt. Een hele simpele manier om het doosje te sluiten. Je ziet tegenwoordig de meest mooie en leuke sluitingen maar dit moest snel ('s middags bedacht en 's avonds mee, dom he hahaha) en met wat ik in huis had. Dat is ook de reden dat ik niet veel toeters en bellen heb gebruikt want daar was gewoon geen tijd genoeg voor. Dus alleen wat sterretjes en strass steentjes geplakt en voila!




Het is dus niets nieuws of heel bijzonder maar wilde dit jullie nog wel even laten zien. Hopelijk kan ik deze week nog een berichtje plaatsen met een kaartje dat ik speciaal voor mijn ouders heb gemaakt. Ik wens iedereen een fijne middag en avond en alle nieuwe volgers, van harte welkom, ik vind het geweldig dat jullie mijn blog willen volgen!

Liefs Corine

19 opmerkingen:

Tinie zei

Snel of niet Corine, ze zijn hartstikke mooi!!!

Groetjes Tinie

Thea zei

Och zo zat ik vanmiddag ook, ik wilde een paar mensen toch iets zelf gemaakt toesturen. In het weekend vond ik iets leuks. Leek ingewikkeld maar eigenlijk zo klaar.
Ik vind je doosje en zeker de sluiting superleuk. Ik gebruik van lint maar vind dit eigenlijk veel mooier.

Liefs
Thea

Marian zei

Heel fris en mooi
Groetjes

celia zei

Ook ik vind ze super!!!! De sluiting is een goed idee, thanks!

Cindy Haffner zei

BEAUTIFUL BEAUTIFUL!!~

Home sweet home zei

Wow!!so beautiful and sweet card.:):)

Lenie Hempen zei

Dat ziet er mooi en lekker uit CORINE.
Echt super.

Gr Leny Hempen

scrappingtwins zei

dit is ook een leuke variatie op de doosjes die er al zijn.
super!!

groetjes de twins

Marlies zei

Wat een mooie merci doosje Corine! En even vlug iets maken lukt nooit, het valt altijd tegen toch! (Tenminste bij mij wel LOL) groetjes, Marlies

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Het is een snoepie met een snoepie (haha). Schitterend Corine en dat in viervoud. Ziet er weer echt verzorgd uit. Zal best goed ontvangen worden, kan niet anders.
Lieve groetjes Marja

Annette zei

Mmm een lekkere maar vooral mooie tractatie.
xoxoAnnette

Liefs Ineke zei

Hoi Corine, wat ziet het er weer mooi uit. Schitterend gedaan hoor. Fijne dagen en een gelukkig nieuwjaar toegewenst. Groetjes van Ineke

marjolein zei

Hoi corine, ze zijn erg leuk geworden. Je collega's waren vast erg verrast.
Nou en zelfs onder tijdsdruk kun je de mooiste dingen maken. Zo zie je maar weer, en less is more toch!. Fijne dagen en tot gauw.
Groetjes marjolein

Nicole zei

Misschien simpel, maar daarom zeker niet minder mooi. Het is de gedachte die telt en ik vind het wel chique zoals je het gemaakt hebt.

Riet zei

Wat schitterend gemaakt Corine.

Liefs Riet.

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi Corine,

Geweldigggggggggg
WoW echt zo hartstikke leuk en prachtig
om te zien,zeker met de omslag erbij van Just Rite,hier zullen ze ongetwijfeld heel bloij mee zijn.
Ja en dat ff kennen we hè hahaha.

Gezellige Kerstdagen Corine!!
Liefs Son

Lins zei

Hey Corine,

zo'n knap doosje, ik vind het papier dat je gebruikt hebt zo leuk en die tekststempel met de band errond is heel mooi! Ik kan geloven dat je dit niet zomaar snel in elkaar knutselt. Het zit zo perfect, knap!

Ik wil jou en je gezin fijne feestdagen toewensen die een heel fijn, gezond en creatief 2012 mogen inluiden. Hopelijk mogen we nog lang bloggen met elkaar :-) Alvast tot in Zeist :-)

Vele groetjes,

Lins x

lenny zei

Hij ziet er super uit Corine
groetjes lenny

lenny zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.