donderdag 26 april 2012



Hallo allemaal, voordat ik verder ga wil ik jullie eerst ontzettend bedanken voor de leuke en lieve reacties die ik heb mogen ontvangen op mijn voorbeeldkaartjes voor de ArtSpecially, geweldig! Ik vind het heerlijk om ze te lezen en dan wil ik nog mijn nieuwe volgers van harte welkom heten en super dat jullie mijn blog willen volgen. Dan over mijn mini album wat ik gemaakt heb voor Marjolein. Vele zullen dit album daar al voorbij hebben zien komen maar ik had gewoon niet eerder tijd...... Niet alle foto's zijn even geweldig maar ik hoop toch dat jullie enigszins een idee krijgen van de inhoud hihihihiiii.



Het mini album heb ik gemaakt van ( lach niet) wc rolletjes. Ik had dit al vele malen gezien op youtube en wilde dit toch graag ook eens zelf proberen. Het was zeker niet moeilijk maar het was toch iets meer werk dan ik in gedachte had en als ik eenmaal op stoom ben dan ben ik niet meer te stoppen waardoor ook dit album weer lekker dik is geworden.



De rolletjes heb ik stuk voor stuk even door de Cuttlebug gehaald, zodat ze goed plat worden, daarna de randen bewerkt met distress inkt en ook een gedeelte van de opening. Anders zie je meteen dat het een wc rolletjes is en dat willen we natuurlijk niet. Ik heb één kant van het rolletje steeds dicht gemaakt met cardstock zodat ik het geheel wat makkelijker kon binden met de haarelastieken. Ik vind dit nog steeds een geweldige techniek omdat je op die manier wat meer ruimte hebt, het rekt namelijk super mee en als je zoals ik altijd een beetje doordraaf met decoreren is dat wel heel erg handig!




In elke envelop die ontstaat door het sluiten van één kant van je wc rolletje heb ik een tag gestopt. Sommige laat ik zien maar de meeste foto's heb ik achterwege gelaten omdat het anders wel een héél lang verhaal gaat worden.




Ik denk dat het door de foto's ook wel duidelijk is wat ik allemaal heb gebruikt aan materialen maar mochten jullie nog vragen hebben, stel ze gerust. Het zijn namelijk zoveel verschillende spulletjes die ik heb gebruikt dat het opnoemen daarvan bijna onbegonnen werk is........





Alle kanten bloemen heb ik weer zelf gemaakt, de bestaande bloemetjes heb ik behandeld met glimmermist maar helaas is dat op de foto's niet te zien.



Verder heb ik natuurlijk de nodige kantjes en lintjes gebruikt, allemaal uit mijn voorraad en door de jaren heen verzameld. Toch wel erg handig, je grijpt niet gauw mis ahahhahahaaa.




Hele slechte foto maar hier kun je wel zien wat voor stempel en verschillende soorten tags ik heb gebruikt. Op de wc rolletjes heb ik namelijk allemaal verschillende tags gebruikt. In de envelopjes heb ik steeds dezelfde tag gebruikt maar met een ander disignpapiertje en andere stempel.

 



Hier een envelopje met twee kleine tags erin, daarachter nog een tag en samen onder een bandje van flock designpapier gestoken.




Hier kun je een beetje zien wat ik zoal verwerkt heb op één zijde van een rolletje. De rub-ons die ik gebruikt heb komen bij de Action vandaan. Super gaaf en ook nog betaalbaar.












De achterkant met een voor Marjolein persoonlijke boodschap. Het kant heb ik ook behandeld met glimmermist want het was oorspronkelijk wit maar vond dat niet zo passen. Ik hoop dat jullie er wat aan hebben, het is een hele lijst met foto's maar vond het toch een beetje jammer om het alleen maar bij de voorkant te houden. Ik wens jullie allemaal een fijne dag verder en tot de volgende keer.

Liefs Corine

26 opmerkingen:

Tinie zei

Wat is dit bijzonder mooi, super geheel en die kleuren, ik ben er helemaal weg van!!!

Groetjes Tinie

Tinie zei

Zo mooi heb je dit weer gemaakt!! Wat een werk!! Prachtig!!
groetjes Tinie

Lenie Hempen zei

Dit ziet er prachtig mooi uit Corine.
Echt schitterend.

Gr Leny Hempen

Andrea zei

OOOOOOOOHHHHHHHHHH
wat is dit mooi!!!!!!
groetjes andrea

scrappingtwins zei

wat een leuk idee om met wc rolletjes een mini-album te maken. Het ziet er erg leuk uit.

groetjes de twins

Cindy Haffner zei

Just GORGEOUS!!~

marjolein zei

Hoi corine, nou je foto's zijn harstikke goed hoor.
Ik vind hem fantastisch, nogmaals super bedankt!
Hij staat nog wreedste pronken op mijn kast.
Groetjes marjolein.

Nicole zei

Ooohhhh Corine, ik ben er even helemaal stil van. Wat schitterend net als je minialbum voor je ouders, dat vond ik ook al helemal te gek. Wat heb je toch een prachtig papier gebruikt en al die gave tags en andere details, lints en embellies. Eigenlijk ben ik gewoon sprakeloos. Liefs, Nicole

celia zei

Oooooh wow dit is weer zo'n schitterend projectje!!! Knap gedaan hoor, helemaal naar mijn zin! Spijtig dat er in een avond zo weinig tijd overblijft! ;(
Veel liefs, Celia.

Thea zei

Hoi Corine,
Wat een tijd zal daar in zitten, maar dan heb je ook wel iets heel bijzonders. Prachtig gemaakt.

Liefs Thea

Miranda zei

Wow, geweldig mooi Corine echt een kunstwerkje! Lieve groet, Miranda

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Wat een werk Corine en wat een pracht. Schitterend albumpje. Groot idee met veel schitterende details.
lieve groetjes Marja

akkina van steen zei

prachtig mooi album mooi paier ook ik moest lachen om het boekje waar je de rug hebt opengesneden ja hoe meer je erin stopt hoe dikker het word maar je hebt wel goed opgelost hoor ook de kaartjes van Art specially zijn heel mooi
liefs Akkina

Riet zei

Wat heb je dit schitterend gemaakt Corine.
Zo mooie kleur papier.
Geweldige details.

Liefs Riet.

Mandy zei

Gorgeous...Beautiful book....Have a lovely weekend...
Mandy x

Annette zei

Hé Corine, Wat een idee! Wc rolletjes. Je moet er maar opkomen.
Heel gaaf gedaan. Veel embellies! Prachtig! Fijn weekend!
xoxo Annette

Marlies zei

Ik had het al uitgebreid bewonderd op de blog van Marjolein. Ik ben er helemaal weg van, zo mooi gemaakt met zoveel mooie details! En dat van WC rollen en elastiekjes LOL! Helemaal geweldig!! Petje af voor een super creatie!! groetjes, Marlies

greet zei

Schitterend!! Een super mini album en wat is er heel veel moois te zien!

Groetjes Greet

CreaSjouk zei

Wat een mooi project!
Schitterend gemaakt!
Liefs Sjoukje

Mandy zei

Just dropping by to say Hi....
Mandy x

Elly zei

Hoi Corine,

Ben al een tijd niet langs gehopt,sorry, maar ik heb nu alles weer eens bekeken, en je hebt weer prachtige creaties gemaakt zeg!! Super!!

groetjes, Elly

Marijke zei

Leuk joh Corine,

wat een werk om dat zo te maken.
Mijn complimenten hoor!!

Groetjes Marijke

Dena zei

Wow, wow and triple WOW!!! This is AMAZING!!!! So much detail and love put into this amazing project!!!!
Love it Corine!!!!
Hugs, Dena

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi Corine,

Wat een geweldig albumpje zo mooi!!
Zal je vriendin reuze bij mee geweest zijn:)
Wat heerlijk is dit werk toch hè,mis het eigenlijk wel een beetje,klein beetje hoor haha

Gezellig weekend
Liefs Son

Home sweet home zei

Gorgeous and soooo wonderfully.
Soooo much to see,love all you fabulous details,stunning work!!!!:):)
Love this one:):):):)
Wish you a wonderful weekend,love Merethe

Nicole zei

Hey Bezige bij ;-), alles goed?? Liefs, Nicole