woensdag 18 januari 2012

Gefeliciteerd 18 jaar!


Afgelopen zondag de verjaardag gevierd van Marjolein haar middelste zoon. Hij mocht maar liefst 18 kaarsjes uitblazen en op zijn geboortedag zelf natuurlijk zijn eerste rijles. Tja en wat doe je dan, een kaartje met wat euro's want die komen vast wel van pas hahhaaa. Heb een stempel gebruikt van Wild Rose Studio " Sports Car" en ingekleurd met distress inkt en het papier wat ik gebruikt heb is een oudje van Cosmo Cricket "Get Happy". Nou happy werd ik wel van al die frisse kleurtjes haahaahahahaha. Op de foto niet goed te zien maar de kleuren zijn in het echt veel feller. Heb de kaart vrij simpel gehouden en voor de afwerking wat strass steentjes, chipboard cijfers (bewerkt met Glossy Accents) een pijl (Sissix) en twee ster ponsen gebruikt. De tekststempel is van Just Rite. Verder wil ik iedereen weer bedanken voor de geweldige lieve reacties op mijn vorige kaartjes, wauw wat is dat toch steeds leuk om te lezen, zeker omdat een heleboel van jullie problemen hebben met het plaatsen van reacties. Ook ik was de pineut maar ben geholpen door Google Chrome te installeren en later heb ik nog wat veranderd bij mijn instellingen voor het reactieformulier en daarmee waren al mijn problemen voorbij! Supers want een beetje verslaafd aan bloggen ben ik ondertussen wel hihihihihi. Wens iedereen een fijne avond en alvast weer bedankt voor het langskomen.

Liefs Corine

woensdag 11 januari 2012

2x Vijftig jaar!


Het is alweer bijna drie weken geleden dat ik voor het laatst een kaartje heb geplaatst. De tijd vliegt maar er komt niet veel uit mijn handen en kan wel zeggen dat ik het nieuwe jaar lekker ben begonnen maar niet heus. Tot drie keer aan toe door mijn rug gegaan en kan sinds afgelopen maandag weer een beetje zitten en lopen, dus bloggen stond op een laag pitje. Sorry dames, ik heb zoveel mogelijk geprobeerd te reageren op jullie creaties maar het is niet gelukt om bij iedereen langs te komen maar het gaat elke dag een stukje beter en hopelijk lukt het mij snel om weer bij iedereen een berichtje achter te laten. Het eerste kaartje wat ik jullie wil laten zien is voor een lieve vriendin die afgelopen oktober 50 mocht worden. Zij houdt totaal niet van drukke kaarten dus heb ik het heel simpel gehouden en wat is dat moeilijk zeg hiihihihihii. Ik heb echter wel een "druk" papiertje gebruikt "Laced with Grace" van Glitz anders werd het in mijn ogen wel heel erg saai en de jarige is gek op oranje dus dat was boffen voor mij hahhaa. Op de voorkant alleen het jaartal, wat pareltjes, een vlindertje van Cheery Lynn en een tekststempel van Cloud 9 uit de Simple Thoughts-Happy Birthdayset.



Voor de binnenzijde heb ik twee tags gemaakt en daar later een gedichtje en persoonlijke wens opgeschreven. Een cirkel uitgestanst met Standard Circles SM en Large en gemat op Lacey Circles. Tot slot een tekst gestempeld uit de Fiskars stempelset " Make a Wish Quotes".


Voor het cadeautje heb ik nog een soort van envelopje gemaakt en een tekst uit dezelfde Fiskars stempelset gestempeld. Tot slot een vlindertje voor de finishing touch......



Ik ben reuze benieuwd wat jullie ervan vinden. Het is totaal wat anders dan jullie van mij gewend zijn en daarom vind ik het misschien wel des te spannender om te lezen wat jullie reactie is.... Het volgende kaartje heb ik gemaakt voor een collega van mijn man die afgelopen september 50 mocht worden. Net als mijn man is hij gek op motorrijden en dus moest het een kaartje worden met een motorrijder. Bij gebrek aan een goede stempel heb ik gekozen voor een 3D plaatje van TBZ. Het papier is een oude kerstserie van Basic Grey "Figgy Pudding" en had precies dezelfde kleuren als de motorrijder en kwam dus prima van pas....en weten die mannen veel hahahaa. De tekst en 50 heb ik zelf gemaakt met een letterset van JustRite, wat knoopjes, een bandje en voilá.


De jarige was helemaal in zijn nopjes met de kaart en ik eigenlijk ook wel. Ik wil iedereen nog heel erg bedanken voor de leuke reacties op mijn vorige kaartje en vind het supers dat jullie daar de tijd voor nemen en lees ze dan ook met heel veel plezier!!!! Wens iedereen een hele fijne middag en avond verder en hopelijk heb ik de volgende keer weer iets "nieuws" om te laten zien.

Liefs Corine