dinsdag 16 april 2013

Lijstje gepimpt



Hallo allemaal,

het was even stil op mijn blog omdat ik door alle drukte binnen ons gezin, werk en een weekendje Zeist geen tijd had om een berichtje te plaatsen. Maar het eind is in zicht en dus vandaag even een fotolijstje dat ik heb gepimpt voor de vriendin van onze jongste zoon. Het lijstje heb ik eerst bewerkt met gesso, modeling paste en witte acryl verf en voor de finishing touch nog wat vintage photo distress inkt erover. Papier is een oudje, weet niet meer welk merk, en ook weer bewerkt met gesso.



Hier een close-up van de linkerzijde van het lijstje, zodat jullie een beetje kunnen zien wat ik er allemaal opgeplakt heb. Alles ook met gesso bewerkt.... en de kanten bloemen zelf gemaakt.



Hier de rechterkant.... ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Dan wil ik iedereen nog even bedanken voor alle leuke en lieve reacties op mijn laatste kaartje, supers en altijd geweldig om te lezen. Dan wens ik jullie nog een hele fijne dag en tot de volgende keer.

Liefs Corine 

12 opmerkingen:

Riet zei

Wat schitterend gemaakt Corine.

Liefs Riet.

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Dit is weer om te kwijlen Corine. Echt super mooi. Zal ze zeker blij mee zijn.
lieve groetjes Marja

Nicole zei

Ik zit hier helemaal te genieten van je kunstwerk. Gewoonweg schitterend!! Al die prachtige details bij elkaar en die zelfgemaakte kanten bloemen......hier zal de vriendin van je zoon wel erg blij mee zijn!! En zo niet, heb je mijn adres al.....hahaahhhaha!! Liefs, Nicole

Miranda zei

Wat mooi Corine, dat is nog eens een origineel cadeau! En die tag voor Marja zag er ook prachtig uit! Bedankt voor je lieve berichtjes! liefs Miranda

Ans Gilbert zei

Hoi Corine,
Wat heb je dat prachtig gedaan, mooi met de scrabbleletters, de kante roosjes zijn super ..schitterend..daar is ze vast super blij mee..liefs van Ans

celia zei

1 woord....schitterend!!!

Anjas-Artefaktotum zei

You've made a beautiful piece and so amazing decorated, what a lovely present can it be.
Thank you so much for your visit and the comment on my blog
Groetjes Anja

Liefs Ineke zei

Hoi Corine, dank je wel voor je compliment, maar dit is verschrikkelijk mooi. Heb geen andere woorden en helemaal mijn smaak.

Heel veel liefs en een dikke knuffel van Ineke

Annemieke zei

Hallo, wat een mooie lijst, daar zal ze blij mee zijn. Mooie bloemen, mooie kleuren en leuk met dat gesso, kortom een beauty.
groetjes Annemieke

Jopie zei

Wat schitterend gedaan Corine, toppie
groetjes jopie

sjanie zei

Hallo Corine,

Kwam via via op je blog terecht.
Wat heb je dit lijstje mooi gepimpt.
Ook je andere creaties zien er mooi uit. Om maar niets meer te hoeven missen, word ik volger van je.

Groetjes,
Sjanie

Jitske zei

Ik vind hem prachtig!
Groetjes Jitske