vrijdag 14 januari 2011

Doosje

Wat een gezeur! Dacht ik even leuk mijn "kerstfutsel doosje" te kunnen plaatsen maar was ik even vergeten de foto's te controleren voordat ik de doosjes cadeau heb gegeven. STOM, nu blijkt dat de foto's erg slecht zijn dus ik baal een beetje maar goed het is niet anders en ik hoop dat jullie een goede bril of vergrootglas bij de hand hebben zodat er nog wat van te zien is hahaha. Ik heb op diverse blogs deze leuke doosjes gezien en dacht dat ga ik ook eens proberen.
Nu ben ik niet zo van de doosjes althans ik heb het nooit eerder gedaan dus ben wel enigzins tevreden met het resultaat. Het moest ook even snel tussendoor en dan gaat er wel eens wat mis.




Het doosje heb ik gemaakt met creme cardstock en designpapier van Making Memories "Falala".
Nestebillitie "Labels One" gebruikt voor de boven en onderzijde van het doosje. Voor de afwerking van het doosje heb ik een vilten ster gebruikt ( Zeeman) , daarop twee kleine kerstballetjes, besjes van Magnolia en nog wat kleine rode roosjes. De blaadjes heb ik gemaakt met wat ponsjes en een stansje van Whiff of Joy. Tenslotte de swirl ( Doohicky Magnolia) vast geplakt, het lintje gestrikt en de pareltjes ( Basic Grey Opaline 1760) vast geplakt. Jammer van de foto maar ben toch wel benieuwd wat jullie ervan vinden. Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend en tot de volgende keer.

Liefs Corine

14 opmerkingen:

celia zei

Het is heel mooi gewirden hoor!!!!!En ik moet er zelfs geen bril voor hebben!LOL!
Heel veel liefs,Celia.

Corine van der Zee zei

Hééee Celia, dank je wel voor je lieve complimentje maar dan heb jij wel geweldige ogen hoor hihihih. Ik wens je een heel fijn weekend en kom gauw weer even op je blog kijken!

Liefs Corine

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi Corine,

Ben ik weer even ^_^
Super mooi kado doosje en je DP Falala mooi is dat toch hè
Dat jij dat nog heb,goed dat je het zwarte DP ook genoeg van gekocht heb zoals je zelf al zegt. " ik ken mezelf "
Ontzettend mooi het geheel wat je erop heb gedaan idd echt kerst:)
Mooi hoor!!

Gezellig weekend,
Liefs Son

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Lieve Corine,

Wat gaaf!!!!!! Ontzettend knap gedaan en erg mooi. Ik heb al een bril maar die is goed genoeg om alles te kunnen zien hoor. Mijn complimenten.

Liefs Marja

Corine van der Zee zei

Hoi Sonja,

Ja wat een gaaf papier he, ik blijf het een geweldige lijn vinden! En van Kaisercraft heb ik inderdaad genoeg ingeslagen want ook ik ken mijzelf. Ik dweep ermee....zucht.... Maar het volgende kaartje heeft niets meer met de kerst te maken hoot LOL, is er een met een nieuw papiertje wat ik ook erg leuk vind.

Liefs Corine

Samantha zei

Hoi Corine,

Ik vind je cadeau doosje prachtig hoor! En foto's zijn goed te zien (zonder bril). Papier is ook erg leuk, lekker kerst. Details erboven op zijn ook erg mooi. Leuk gedaan zo voor een eerste keer!

Lieve Groetjes Samantha

Corine van der Zee zei

Hoi Marja,

Het was inderdaad heel erg leuk om te doen, in het doosje zitten vier waxine lichtjes maar daar ben ik vergeten een foto van te maken en de rest was mislukt dus het ging erg lekker hihihi.De volgende keer beter!

Liefs en fijn weekend,

Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Samantha,

Ben blij te lezen dat het meevalt met de foto's maar ze zijn niet scherp en vind dat gewoon jammer. Ik wilde een keer zo'n doosje maken omdat ik ze zo leuk vind dus wie weet komt er nog wel een vervolg! Ik vond het in ieder geval heel erg leuk om te doen.

Liefs en fijn weekend,

Corine

Jacqueline (Sjakkie) zei

De foto's zijn prima hoor. Wat een geweldig mooi doosje, super gaaf!
Groetjes van Jacqueline

Corine van der Zee zei

Hoi Jacqueline,

dank je wel voor je lieve complimentjes en wat fijn dat jullie de foto's voor lief nemen. Ik ben helemaal weg van deze doosjes en wilde eens proberen of ik dat ook kon en het is gelukt dus er zullen er nog wel meer volgen, zo leuk om te doen en weg te geven!

Liefs Corine

Elly zei

Hoi Corine,
Wat een super mooi doosje heb je gemaakt zeg. Ziet er heel chique uit.

groetjes, Elly

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi Corine,

Het lukt niet om jou een mail te sturen komt door mijn server
Maat goed dan even zo

Ik bedoel de Organza bloem die is zoooooow mooi
Tot dinsdag

Fijn weekend
Liefs Son

Corine van der Zee zei

Hoi Elly,

wat leuk! Ik zag dat je volger was geworden en zie ook nog eens een leuk berichtje staan. Super zeg. Ga zo even een kijkje nemen op je blog.

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Sonja,

Heb je een mailtje gestuurd.

Groetjes Corine