zondag 16 januari 2011

It's your birthday !

Dit kaartje komt een beetje eerder op mijn blog te staan dan de bedoeling was maar ik krijg van alle kanten te horen dat er iets loos is. Waarschijnlijk heb ik gisteren iets verkeerd gedaan bij het verwijderen van een concept-bericht want het schijnt dat mijn blog op diverse blogs naar voren komt met een foto van een kerstkaartje van twee maanden geleden. Ik weet niet hoe ik dit ongedaan krijg en dus plaats ik alvast een nieuw kaartje in de hoop dat mijn kerstkaartje van twee maanden geleden verdwijnt. En anders weet ik het even niet meer ...........




Genoeg hierover en naar het kaartje van vandaag, dit heb ik gemaakt voor de zoon van Marjolein met het papier van Scrap with in reach "Industrial Park". Een hele leuke serie die al een poosje lag te wachten om er wat mee te doen en dit was de gelegenheid bij uitstek. De cadeau stempel is van Flourishes "All Wrapped Up" en heb ik ingekleurd met distress inkt en daarna uitgeknipt en verhoogd opgeplakt op een ondergrond die ik bewerkt heb met diverse stempels van Prima en Glitz. Tot slot de randen bewerkt met Gesso en Crackle Paint Clear. Op de foto helaas niet zo goed te zien maar het geeft een leuk effect. Omdat de tekststempel ( Fiskars "All Year Greetings") dreigde weg te vallen op het designpapier heb ik daar ook wat Gesso gebruikt zodat deze beter tot zijn recht komt. Voor de afwerking wat knoopjes, jute touw en ster ponsen van "Make Me" gebruikt. Nu dit was het weer voor even en wens jullie een fijne zondagavond en tot de volgende keer.

Liefs Corine

10 opmerkingen:

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Hij is weer mooi Corine.
Mooie kleuren bij elkaar, maar daar ben je een ster in dat is gebleken.
Wat een prettige verslaving hebben we toch he?? haha

Liefs
Marja

Corine van der Zee zei

Hoi Marja,

Nog bedankt voor het melden van dat foute bericht op mijn blog. Ja leuk kaartje geworden he? Ben best wel tevreden en vond het leuk om lekker te kledderen met de Gesso en Crackle Paint, weer eens wat anders. Ik ontdek steeds meer leuke technieken..... tja en die verslaving, daar kom ik niet meer vanaf hihihi.

Liefs Corine

Unknown zei

Hallo Corine,

Noh hoe krijg je het voor elkaar,ik snap er eigenlijk helemaal niets van,maar er gebeuren weleens meerdere vreemde dingen met blogger hoor
waar jezelf helemaal niets aan kunt doen.Afijn dus je kaart iets eerder geplaatst,Hij is super en echt een jongens kaart Prachtig is hij! En wat is dat leuk hè met gesso werken,ik deed dat altijd met het scrappen van Lay-outs.
Je stempel is een Beauty.

Tot morgen
Liefs Son

Corine van der Zee zei

Hoi Sonja,

dacht dat ik een nieuwe volger had LOL (Fred). Hahahha, ja het is uiteindelijk wel gelukt maar heb een poosje zitten puzzelen met de frutsels. En de Gesso vind ik te gek en dan zo samen met de Crackle Paint, lekker smeren hihi.
Stempel had ik al een poosje en dit was de perfekte gelegenheid, jongenskaarten blijf ik namelijk toch wat lastig vinden........

Liefs Corine

Jacqueline (Sjakkie) zei

Een prachtig kaartje en zo lekker, lijkt net echt!
Groetjes van Jacqueline

Corine van der Zee zei

Hoi Jacqueline,

dank je wel voor je complimentjes, krijg jij ook de neiging om het pakje open te scheuren? Ik heb in ieder geval geen spijt van mijn aankoop van deze set stempels!

Liefs Corine

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi Corine,

Meid ik zat gisteren even op de Pc van Fred,dus vandaar hij stond nog ingelogd haha,ik kan hem echt niet overhalen om te freubelen,tja de echte Zaanse ouderwetse huisjes maakt hij hè dusssss dit vind hij allemaal Te hihi.

Nog bedanktbvoor gisteren,ik heb een hele leuke relaxed day gehad heerlijk
Ik ga zo naar de markt even wat organza en voering halen,bedankt voor de techniek uitleg,ik heb wel mijn inboedel op brandschade gecontroleerd
Haha,liefs Son

Corine van der Zee zei

Geen dank, was inderdaad gezellig en ben benieuwd wat je allemaal voor moois gaat maken.
Ik verwacht natuurlijk wel een werkstukje binnenkort waar minimaal 1 bloem op verwerkt is hihihihihi. Succes op de markt en doe Carla en Rob de groetjes.

Liefs Corine

Tinie zei

Hoi Corine,
Ben via via op jouw blog terecht gekomen en ik vind je kaarten erg mooi!!
Ik ben dus gelijk je volger geworden en ben benieuwd naar je volgende kaart.
Nog een fijne zondag, groetjes Tinie

Corine van der Zee zei

Hoi Tinie,

wat leuk! Ik ben zo blij met elke volger en als deze dan ook nog mijn kaartje leuk vindt ben ik helemaal in de gloria hahahaa. Ik ga zo even bij jou kijken, ben erg nieuwsgierig geworden. Verder hoop ik vandaag nog een kaartje te plaatsen en ben benieuwd wat jij ervan vindt.

Liefs Corine