donderdag 10 februari 2011

Award gekregen!


Vandaag eens geen kaartje maar ik heb maar liefst twee keer een Award gekregen! Echt te gek dames en natuurlijk accepter ik deze Awards omdat ik deze nog niet eerder heb ontvangen en het enorm waardeer dat jullie mij even in het zonnetje willen zetten. Van wie heb ik deze Awards: Manuela en Samantha . Dames ontzettend bedankt! Echt heel lief!
Nu moet ik het volgende doen: een verwijzing naar de blogs van diegene van wie ik de Award heb gekregen, zie hierboven en een reactie plaatsen en ze bedanken ( wel zo aardig) en een afbeelding van Liebster Blog op mijn blog plaatsen. Daarna mag ik vijf dames uitkiezen die deze Award verdienen. Het is de bedoeling dat het dames zijn die nog niet zoveel volgers hebben en beginnend blogger zijn en het dus verdienen om even in het zonnetje gezet te worden. Ik vind dit best wel lastig omdat ik een keuze moet maken en iedereen die mij volgt wel zo'n Award zou willen geven maar er dus maar vijf mag uitkiezen. Dus dames zijn jullie dit keer niet de gelukkige, misschien dan de volgende keer!!!! Zorg ervoor dat je een koppeling maakt naar de blogs van de gekozen dames. Diegene die ik deze keer gekozen heb zijn:

Ik hoop dat jullie deze Award willen accepteren en ook weer elk vijf bloggers in het zonnetje willen zetten. Je moet er wel even wat voor doen maar dan heb je wel een Award hihihihi. Ik wens iedereen een fijne dag en kom gauw terug met een doosje.

Liefs Corine

12 opmerkingen:

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Lieve Corine,

Wat een eer een award te ontvangen. En dat nu ik nog maar zo kort bezig ben met mijn blog. Dank je wel. Ik vind het te gek maar kom nog wel even bij te rade hoe het allemaal moet.
tot gauw
Liefs Marja

marjolein zei

lieve Corine, wat gaaf dat je mij deze award hebt toegekent. Dank je wel. Wie weet volgen er wat volgers. Heb er alleen geen 5 om door te zenden (met blog) haha. Ga proberen wat je hebt beschreven. groetjes Marjolein.

Corine van der Zee zei

Hoi Marja,

Fijn dat je hem wilt ontvangen. Lukt het niet
dan hoor ik het wel.

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Marjolein,

dat was ook de bedoeling, als het zo niet lukt dan weet ik het ook niet meer hihihih.
Succes en als het niet lukt hoor ik het wel!

Liefs Corine

Marian zei

Hoi Corina
Wat een verrassing deze award,naturlijk zet ik deze op mijn blog
Dankjewel hiervoor
Groetjes

Corine van der Zee zei

Hoi Marian,

graag gedaan en hopelijk kun jij weer nieuwe dames verrassen.

Liefs Corine

celia zei

Wat leuk dat je deze award mocht ontvangen!

Om even terug te komen op je reactie op mijn blog (taart-kaartje)...het is voor een onthaalkindje...ik heb (net zoals jij)alleen maar jongens in mijn gezin...;-))

Heel veel liefs, Celia.

Corine van der Zee zei

Hoi Celia,

dank je wel voor de felicitaties! Wat ben ik ook een suffe muts, gewoon niet goed gelezen en ik ben blond hahahhahahaa, zal dat het zijn?
Zal de volgende keer beter opletten. Hoe is het met je, heel druk? Mis je reacties echt maar snap het wel. Ga je nog naar de ArtSpecially om een kijkje te nemen bij Monique?

Liefs Corine XXX

Tinie zei

Ha Corine,
Oooh wat is dit vreselijk leuk!! Wat lief dat je aan mij hebt gedacht!
Ik was vandaag niet thuis, ik had een begrafenis. Dus ik had nog niets gelezen. Nu moet ik zo weer weg maar morgen ga ik m op mijn blog zetten en kijken naar wie ik m ga sturen.
Hartelijk bedankt hoor,
groetjes Tinie

scrapcreations-judith zei

Hoi Corine,

Wat een geweldige verrassing dat ik een award van je mag ontvangen echt een super compliment.Ik lees al dat ik niet de enige ben die even uit moet zoeken hoe het werkt maar het zal vast wel lukken en nu inderdaad nog 5 nieuwe bloggers uit kiezen.
groetjes Judith

Corine van der Zee zei

Hoi Tinie,

is goed hoor, het gaat even om het zonnetje. Dat kan je nu zeker wel gebruiken denk ik.
Fijne avond.

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Judith,

ja het is misschien even puzzelen, ik ben ook geen held op de computer maar het is uiteindelijk gelukt hahahaha. Ik wens je veel plezier met de Award en hoop dat je nog wat dames blij kan maken.

Liefs Corine