donderdag 22 december 2011

Snowman soup



Zoals beloofd zou ik nog even het kaartje laten zien wat ik voor mijn ouders heb gemaakt maar voor ik daarmee verder ga wil ik eerst iedereen bedanken voor alle leuke en lieve reacties het afgelopen jaar, ik vind het toch altijd weer fantastisch dat jullie daar tijd en energie in willen steken! Verder wens ik iedereen hele fijne dagen, een voorspoedig en liefdevol 2012 en dat er maar weer veel creatieve creaties mogen volgen.
Nu verder met mijn kaartje: ik zag dit voorbeeld staan in de laatste Magnolia Ink van dit jaar en heb er niet zo heel veel aan veranderd omdat ik het origineel al helemaal geweldig vond. Wel heb ik een ander papiertje gebruikt e.d. maar de LO is bijna hetzelfde. Het papier is van Bo Bunny "Tis  the season" en heb ik gemat met wat rood cardstock. De sneeuwpop van Magnolia heb ik ingekleurd met Distress Inkt en ook op rood cardstock geplakt. Nog een randje sneeuwvlokjes erop en daarna verhoogd opgeplakt. Op die manier kon ik de "tag" die ik gemaakt heb met de tekst eronder schuiven, nog wat kleine sneeuwsterretjes van een Martha Stewart pons erop, een eyelet en lintje en klaar.



Jammer dat de foto iets wazig is waardoor je de tekst wat lastig kan lezen maar ik kreeg op de een of andere manier deze foto maar niet scherp. Helaas volgende keer beter hhahahaa. Nog wat pareltjes geplakt en een lintje en een paar grotere sneeuwsterren geponst en bewerkt met glitter en een pareltje.



Hierboven kun je goed het effect zien van de glitter. Deze foto ging gelukkig wel goed hihihi.



Ik vond het wel leuk om een zakje te maken met alle benodigdheden voor de "Snowman Soup" en heb daar  een In Shape mal no. 1 van Crealies gebruikt. De "rozet" met tekst heb ik gemaakt met de Cheery Lynn mal "Polymasian Sails" en een tekst van Just Rite uit de Something Sweet set. Daarnaast een tekst met rode embossingpoeder ook van Just Rite uit een van de laatste clearsets. Zo dit was het even voorlopig, ga nu verder met de voorbereidingen voor de kerst en wens iedereen een fijne dag met misschien vandaag of morgen een gezellige kerstborrel op het werk!

Liefs Corine

25 opmerkingen:

Marja's Stamp Addiction en Marja's Creativity zei

Lieve Corine, dit is een stralend Kerstkaartje. Wat is hij mooi geworden joh. Super mooie details. Dat zullen paps en mams best heel erg mooi vinden en waarderen. Wel jammer dat je morgen niet kunt komen, maar ik begrijp het hoor, moet ik ook maar niet in zo'n drukke tijd jarig zijn. We spreken snel af hoor.
Lieve groetjes Marja

Tinie zei

Mooie kaart, Corine!! Leuk zoals dat labeltje er tussen past! En prachtige ijsterren!
groetjes Tinie

Thea zei

Prachtig Corine,
Ik heb zojuist bij onze bakker een heerlijk gevulde mand gehaald met allerlei lekkers voor m'n schoonouders daarbij komt het doosje met de waxinelichtjes.
Weer eens iets anders dan een kerststukje.

Liefs
Thea

Ankie vd Polder zei

Wat een leuk en vrolijk kaartje. Erg leuk idee om de ingrediënten er meteen bij te doen. Ik wens jou en de jouwen hele goede kerstdagen en een heel mooi en liefdevol 2012. Groetjes, Ankie

marjolein zei

Hoi Corine, hij is echt super leuk.
Maar mijn verrassing is nu wel weg pfff.
Bedenk nog eens wat voor je, LOL.
Groetjes Marjolein.

Lenie Hempen zei

Wat een prachtig mooi kaartje CORINE.
Echt schitterend.
Hele fijne feestdagen.
En een gelukkig,maar vooral een gezond 2012 gewenst.

Gr Leny Hempen

Crealin zei

Zalig kaartje, de sneeuwpoppoep is zo goed gevonden :-)

Groetjes,

Lins x

Marian zei

Wat een leukers prachtig
Fijne feestdagen en een goed 2012
en heel veel freubel en blogplezier
Groetjes

Jacqueline (Sjakkie) zei

Een heel leuk en mooi kaartje en dat cadeautje is ook erg mooi en heel lekker.
Ook ik wil jou bedanken voor je leuke en mooie creaties op je blog en voor je trouwe bezoekjes op de beurs. Ik wens jou en je familie hele fijne dagen toe, geniet ervan!
Groetjes van Jacqueline

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi Lieve Corine,

Een plaatje wederom,zullen je ouders zeker mooi vinden vooral met dat lekkers erbij;)
Jij natuurlijk bedankt voor al je lieve reakties op mijn blogje,enne het is niet zo moeilijk om hier graag te komen bloggen hoor,zo doen we ook leuke ideetjes van elkaar op toch!!
Hele fijne dagen,gezellige kerstborrel ( zul jij zeker hebben hihi )
Fantastische nieuwjaar met je kids en je hubbie verder alles dat je lief is xx

Liefs Son

Liefs Ineke zei

Hoi Corine, wat een schitterend kaartje meid. Heel mooi gedaan. Ga jij maar eens lekker genieten hoor. Ga ik ook proberen. Ik wens je goede dagen en veel liefs toe.

Groetjes van Ineke

greet zei

Een hele mooie kaart en een heerlijk zakje erbij.
Hele fijne feestdagen!

Groetjes Greet

Marlies zei

Wat een mooie kaart Corine! Ik heb op de foto geklikt zodat het vergroot wordt en dan kan je het versje goed lezen. Super mooi gemaakt en het zakje met alle ingedienten erbij is heel leuk! groetjes, Marlies

Nicole zei

Schitterende kaart, Corine, en het versje is idd goed te lezen hoor. Ook je zakje ziet er heerlijk uit ;-)!! Hele fijne feestdagen en een gelukkig en creatief 2012. Liefs, Nicole

akkina van steen zei

EERST EN VOORAL EEN HELE FIJNE KERST VOOR JOU EN JE FAMILLIE
IK KON NIET EERDER KOMEN KIJKEN WANT MIJN KOMPUTER WAS STUK LEES ZELF MAAR OP MIJN BLOG
LIEFS AKKINA

Cindy Haffner zei

Just ADORABLE!!~

Miranda zei

Lieve Corine, wat een leuke kaart! Hoop dat je fijne dagen hebt gehad en dat er in jouw soep voor 2012 maar veel creatieve, inspirerende en gezonde ingredienten mogen zitten! lieve groetjes Miranda

Nicole zei

Ik wens je een hele fijne jaarwisseling en een gezond, liefdevol en creatief 2012. Liefs, Nicole

Home sweet home zei

Lovely card,love the image sooo cute.:)

Wish you a happy new year.:):)

Yvonne Hagane zei

Awww... this is so cute! Love the glitter snowflakes with the red pearl center. ¨
Happy new year!

Annette zei

Prachtig kaartje, prachtig tekstje!
Super gedaan! Ik wens je een heel creatief 2012!
xoxo Annette

akkina van steen zei

Als ik niet zo vals zou zingen,zou ik op mijn fietske springen,om bij jou aan te bellen en mijn wensen al zingend te vertellen ik doe het nu met dit bericht in de vorm van een gedicht...een goede gezondheid veel liefde en geluk dan kan 2012 niet meer stuk xxxx
liefs Akkina

Nicole zei

Hey Corine, de feestdagen goed doorgekomen? Goed uitgerust? Ben weer benieuwd naar je volgende creatie. Fijne zondag. Liefs, Nicole

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Hoi die Corine, Hé dacht ik toen ik je blog opende, nog iemand die al met haar kerstkaarten bezig is voor dit jaar. Maar toen zag ik de datum. Ik vind het een heel leuk kaartje en de tekst is te lezen hoor. Leuk die achtergrond bij de sneeuwpop.
Nog de beste wensen en tot de volgende keer maar weer!
Gezellige groetjes Lida

Scrap en Kaartenfun met Stampin-Up zei

Hoi die Corine,

Kom bij je zitten, want ik ben ook door mijn rug gegaan. Twee moeilijk zittende en van de grond pakkende bloggers. Grinnik. Sterkte met jouw rug.
Doeg Lida