dinsdag 17 augustus 2010

Happy Birthday


Voor dit kaartje maar eens de Just Rite stempels tevoorschijn gehaald die ik een poosje geleden al gekocht had bij het Scrapbookdepot. Ik wist precies wat ik ermee wilde doen maar had nog niet het juiste papiertje gevonden. Het moest een beetje strak, niet te vrouwelijk en mocht ook wel een beetje chique zijn. Papier afgelopen week gekocht en ik denk dat de opzet geslaagd is. Ik hoop dat diegene die dit kaartje krijgt er ook een beetje "happy" mee is. Om de stempel een beetje bij het papier te laten passen heb ik gebruik gemaakt van Copper Embossingpowder van Ranger. Er zit een mooie glans op maar is op de foto helaas niet zo goed te zien. Het papier is van het merk SEI en de hoekjes komen bij het Scrapbookdepot vandaan. Lintje en knoop komen uit mijn eigen voorraad. Iedereen een fijne avond met hopelijk wat minder regen dan vandaag want ik wil nog even aan de wandel met mijn buurvrouwtje straks.

Liefs Corine

8 opmerkingen:

marina zei

Hoi Corine

Ik had al een reactie geplaatst maar zie hem niet staan dus dan nog maar een keertje.
Mooie kaart heb je gemaakt

groetjes Marina

Corine van der Zee zei

Hoi Marina,

dank je wel voor de moeite die je weer genomen hebt en voor je lieve complimentje.

Liefs Corine

Riet zei

Wat een schitterende kaart Corine.

Liefs Riet.

Corine van der Zee zei

Dank je wel Riet voor je compliment en hoop dat het een beetje met je gaat en dat het uit te houden is.

Liefs Corine

Angela zei

Ja was weer veel te kort woensdag!!hhahahh
Je kaartje is weer top! Less is more en dat blijkt wel weer!!!
Poeppie chique kaartje hoor.

xxAngela

Corine van der Zee zei

Hoi Angela, lief dat je even een berichtje achter laat, ik weet hoe druk je bent! Ja soms is less beter alhoewel ik ook wel van de toeters en bellen ben maar bij dit kaartje vond ik het zo het mooist.

Liefs Corine

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi Corine,

Owww een Plaatje is het en zeker tres chique!
Ik vind jou kaarten altijd geweldig met deze modellen die je gebruikt en de Just Rite
is altijd prachtig!
Mooi papier is dat hè:)

Fijne weekend
Liefs
Son

Corine van der Zee zei

Hoi Sonja, dank je wel voor je complimentjes! Je weet ik ben gek op Just Rite maar dan vooral deze serie vind ik helemaal te gek. Het papier heb ik er speciaal bij gezocht het is alleen jammer dat je op de foto niet goed kunt zien dat er een glimmertje op het papier zit en ook op de stempel. In het echt is hij zoveel mooier, daar baal ik wel eens van maar om nu een hele dure fototent aan te schaffen dat zie ik nog niet zitten. Het is en blijft hobby voor mij hoor. Fijn weekend en liefs

Corine