maandag 9 augustus 2010

Seasons Greetings


Vandaag het kerstkaartje dat ik gisteren had willen plaatsen. Ik heb een hele oude papierlijn van Little Yellow Bicycle gebruikt en de kerstman is van Bo Bunny van vorig jaar.Ik heb hem door de Cuttlebug gehaald met een Labels Four en op het randje wat extra glitter gedaan. De pareltjes en het lint zijn van Joy, het bloemetje van Marianne Design en de parelbrad is van Papermania. Iedereen een hele fijne dag verder, ik ga nog even van het zonnetje genieten.

Liefs Corine

4 opmerkingen:

celia zei

Hoi hoi, ik zou ook snel aan de kerstkaarten moeten beginnen...deze van jou is schitterend!Heel knap gedaan!
Kamer is bijna klaar!;-)
Veel liefs,Celia.

Corine van der Zee zei

Hoi Celia,

Ik had mijzelf voogenomen om elke maand een of twee kerstkaarten te maken maar het komt er gewoon niet van en zeker als het zo warm is doe ik niet zoveel en veel vaker helemaal niets. Maar deze is wel leuk gelukt en krijg nu ook weer een beetje zin om van alles aan te pakken. Goed om te lezen dat je kamer bijna klaar is, kan niet wachten..... hahahahaaaaa.

Liefs Corine

♥ Sonja Bekker ♥ zei

WAAaaaaaa geweldig Corine!!!!
Wat bind ik dit een schitterende kaart
pracht stempel en zo leuk met het extra
glitter aan de rand:)
Wat jammer dat dit papier niet meer te Koop is he! Het is prachtig.

Tot gauw
Liefs
son

Corine van der Zee zei

Hoi Sonja,


Ja leuk gelukt he, ben inderdaad weg van deze stempel en van het papier had ik gelukkig iets meer ingeslagen. Doe ik meestal als ik het helemaal geweldig vind hahaha vandaar dat mijn papierkast uitpuilt!!!!!!!!!!

Liefs en tot gauw!

Corine