vrijdag 20 augustus 2010

Welkom Thuis


Net op tijd klaar dit kaartje voordat mijn vriendin thuis komt van haar vakantie. Ze is maar liefst vijf weken weg geweest dus dat vond ik wel een kaartje waard. Het papier is van Little Yellow Bicycle "Pack your Bags" en ik heb drie verschillende stempels gebruikt. Op de tag en achter het vliegtuig heb ik de "Antique Map" gebruikt van Flourishes en de tekststempel "Welkom Thuis" is van Kars. Op de tag heb ik ook nog een tekst gestempeld "wishing you miles of smiles" en deze is van Whiff of Joy "Magical Wishes". Als laatste nog een paar embellishments van Hobby & Crafting Fun en een jute touwtje voor de afwerking. Het vliegtuig komt bij de Action vandaan en heb ik wat bruiner gemaakt zodat het beter bij het papier past. Zo dit was het weer voor even, iedereen een heel fijn weekend en tot de volgende keer maar weer.

Liefs Corine

4 opmerkingen:

Jacqueline (Sjakkie) zei

Een prachtig kaartje Corine. Heel mooi papier heb je gebruikt.
Groetjes van Jacqueline

Corine van der Zee zei

Dank je wel Jaqueline voor je lieve complimentjes. Ik ben altijd weer blij als iets wat in mijn hoofd zit er ook daadwerkelijk uit komt en in dit geval was dat ook zo hahahaaaa

Liefs Corine

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi Corine,

Geweldige kaart, prachtig papier en je afbeelding helemaal super voor deze gelegenheid:)
Ik hoop dat je een leuke zondag gehad heb met vriendin en mannen,en misschien heeft Marjolein
nog leuke scrapstores gevonden:)

Lieve groetjes
Son

Corine van der Zee zei

Hoi Sonja,

dank voor je complimentjes en ja het is super
gezellig geweest gisteren. Ben overladen met cadeautjes, veel te gek! Scrapbookstores vielen tegen, Michaels was wel leuk maar de andere winkels die ze heeft gezien vielen wat tegen. Dus we mogen blij zijn met wat er hier allemaal te koop is!

Liefs Corine