zaterdag 4 september 2010

Boys have...Big dreams


Zoals beloofd zou ik proberen deze week de jongenskaart te plaatsen en het is gelukt. De foto's zijn een beetje matig maar ik hoop dat jullie begrijpen dat ik zowel de voor en binnenkant van de kaart heb versierd. Het was even een klus maar ik denk dat het aardig gelukt is.

Het papier dat ik heb gebruikt is van Cherry Arte "His & Her Basics" en is al een oude lijn. De stempel van de jongen en de sportauto zijn van Wild Rose Studio en deze zomer aangeschaft bij het Scrapbookdepot. De Happy Birthday stempel is van Fiskars en heb ik met embossingpoeder gedaan zodat deze goed afsteekt op het zwarte designpapier.

Het papieren geld heb ik even gebruikt voor de foto en is nog van een 3d velletje dat bij Carla Hobbyshop vandaan komt. Natuurlijk krijgt de jarige echt geld zodat hij kan sparen voor zijn droomauto! Ik wens jullie allemaal een fijn weekend en hopelijk tot gauw.....

Liefs Corine


6 opmerkingen:

Riet zei

Wat schitterend Corine,prachtig die stempels,mooi papier en kleuren.
Dat geloof ik graag dat het een hele klus was.

Liefs Riet.

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een prachtige mannenkaart heb je gemaakt, geweldig mooi!
Groetjes van Jacqueline

Corine van der Zee zei

Dank je wel Riet voor je compliment.Ik maak heel weinig mannenkaarten en vond het weer eens tijd om uit te pakken.

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Jacqueline, dank voor je complimentjes en ben ook wel blij met het resultaat. Het is toch altijd lastig hoor zo'n jongens of mannenkaart.

Groetjes Corine

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi Corine

Hoe is het?wat een rot weertje niet!

Super je kaart en wat moeilijk voor een man/jongen hè.
Je papier is geweldig gekozen en met embossing wow erg leuk hoor,eigenlijk doe ik dat nooit,moets het natuurlijk hebben,maar zo zie je maar weer,bij jou word hij tenminste gebruikt.
Ik ga even een tijdje er tussen uit Corine
heb zoveel werk liggen hier geen scrap hoor,maar de boven etage hè,mannen zijn foetsie
op hun zelf dus heb ik zo belachelijk veel ruimte over dat wij daar maar eens aan moeten beginnen.dus af en toe misschien iets maar zal niet met regelmaat zijn.
kom natuurlijk wel kijken bij je op je blog,dat laat ik niet aan mijn neus voorbij gaan hahaha.

Ik mail je straks.
Liefs
Son

Corine van der Zee zei

Hoi Sonja, dank weer voor je lieve complimentjes en ben blij dat je evengoed zult blijven langskomen op mijn blog, je bent zo'n trouwe volger dus dat zou ik wel enorm missen... Maar in de eerste plaats denk vooral om jezelf en neem niet teveel hooi op de spreekwoordelijke vork hahahaha.

Liefs Corine