donderdag 30 september 2010

Youth is the gift.....


Dit kaartje heb ik gemaakt voor mijn vader die ontzettend gek is op fietsen en dan met name de racefiets, maar ook regelmatig de fiets pakt samen met mijn moeder. Ze rijden niet op een tandem maar dit was de enige stempel in mijn bezit die een beetje geschikt was voor wat ik wilde maken. Ik heb nog wel een fietsstempel maar dat is een echte damesfiets met bloemetjes en dat kon natuurlijk niet! Het papier is van Little Yellow Bicycle " Traveler" en verder heb ik drie verschillende stempels gebruikt. De fiets is van Shabby Green Door "Bicycle for 2" en de tekst is van Glitz. De grote tekststempel is van Fiskars "Make a Wish Quotes" van Fiskars. Voor de cirkel heb ik een te gekke techniek gebruikt die ze Faux Metal noemen, ik kwam een hele goede uitleg tegen op het blog van Anette: http://anettesscrapblog.blogspot.com/ . Jullie moeten beslist eens bij haar kijken, echt de moeite waard. Hieronder heb ik een detailfoto gemaakt zodat je het iets beter kunt zien.


De "radartjes" zijn van Maya Road en heb ik met acrylverf een kleurtje gegeven en daarna bewerkt met Glimmer Glam van Tattered Angels "Hay Ride". De embossingfolder die ik gebruikt heb is van Cuttlebug "Clockworks". Ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden, het is totaal iets anders dan wat ik normaal maak maar vond het een uitdaging om het te proberen.
Dus wil je weten hoe de techniek in zijn werk gaat kijk dan even op het blog van Anette. Ik ga nu proberen mijn werkstukje af te maken waar ik dinsdag aan begonnen ben zodat ik jullie dit ook een dezer dagen kan laten zien. Iedereen een fijne dag verder en hopelijk tot gauw!

Liefs Corine6 opmerkingen:

Riet zei

Wat een prachtige kaart Corine,leuke stempel,mooi papier en details.

Liefs Riet.

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een prachtig mannenkaartje Corine, heel mooi!
Groetjes van Jacqueline

Corine van der Zee zei

Hoi Riet,

Dank je wel voor je complimentjes,ik vond het ook heel leuk om te doen en het is echt iets heel anders dan wat ik normaal maak dus wie weet...

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Jacqueline,

dank je wel voor je complimentjes, ik blijf het lastig vinden om mannenkaarten te maken maar volgens mij hebben meer dames daar last van....Ik probeer elke keer maar iets anders en zie wel wat het resultaat wordt. Ik ben de ene keer wat meer tevreden dan de andere keer maar daar leer ik alleen maar van. En ik wil nog heeeeel veeel leren..........

Groetjes Corine

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi Corine,

Meis wat een geweldige kaart heb je gemaakt
de stempel is prachtig en wat maakt het uit een tandum
of losse fietsen het gaat om de gedachten erachter:)
Je kaart heeft een prachtige vintage stijl
leuk is dat om te zien Faux Metal moet je bekennen dat ik dat nooit
eerder gedaan heb Heel apart vind ikzelf!!
Design is zoals altijd weer heel mooi!

Liefs
Son

Corine van der Zee zei

Dank je wel voor je complimentje Sonja, je moet het zeker eens proberen want het is heel leuk om te doen!

Liefs Corine