maandag 27 september 2010

Happy Anniversary


Afgelopen donderdag een kaartje gemaakt voor lieve vrienden van ons. Het was ontzettend gezellig en het kaartje viel in de smaak. Het designpapier/karton wat ik heb gebruikt komt bij Pauline's Hobbyparadijs vandaan maar is naamloos , erg mooi en is er ook in andere kleurencombinatie's te vinden. De swirls zijn gemaakt met mallen van Tim Holtz en Quickutz, de bloem en het lint komen van de markt. Het lintje met het zilveren randje is van Kars. Het randje met de hartjes is van Martha Stewart. De pareltjes zijn van Joy Craft.


De stempels zijn van Just Rite "Baroque Nested Frames & Occasions'' en weer heb ik gebruik gemaakt van Zing embossingpoeder maar nu in het zilver: Silver "Glitter Finish". Morgen weer aan de knutsel met Marjolein, volgens mij gaan we iets van een doosje, tasje of iets dergelijks maken. Nog nooit gedaan dus ben benieuwd of dat gaat lukken.....

Liefs Corine

10 opmerkingen:

Riet zei

Wat een schitterende kaart Corine,zo mooi papier en tekst.
Prachtig die bloem en lint.

Liefs Riet.

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Prachtig Corine!!
Ontzettend mooi deze creatie met de Just Rite
en de prachtige 'Glitter Finish".
WoW dit wil ik leren dus hahahaha.

Ben benieuwd wat je gaat maken vandaag,een tasje:) doosje :)niets voor jou,maar ik twijfel geen moment dat het weer ontzettend mooi zal gaan worden!!
Neem eens een kijkje bij WoJ,daar staat zoveel moois en niet minder belangrijk natuurlijk voor beginners LOL "duidelijk en makkelijk"
Wat wil je nog meer.
Succes beiden.

Liefs
Son

Monique Lokhorst zei

Hoi Corine,

Ik heb weer eens even op je blog rondgesnuffeld. Wat zijn je kaartjes toch super gaaf! Prachtig gewoon.

Veel liefs,
Monique xxx

Corine van der Zee zei

Hoi Riet,

dank je wel voor je lieve complimentjes. Ja ik vind het zelf ook best wel mooi geworden en liep eigenlijk per ongeluk tegen het papier en de bloem op maar de combinatie is leuk zo.

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Sonja,

ik dacht ik ga ook eens een doosje of iets dergelijks maken, vind het altijd zo leuk als ik het op een ander blog zie maar moet zeggen dat ik het nog niet zo makkelijk vind. Je hebt gelijk door te zeggen dat het zo niet mijn ding is want dat is ook zo. Ben al vast gelopen dus pak het later wel weer op als ik wat meer inspiratie heb haha. Of toch maar op het WOJ blog kijken.....

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Heee Monique,

dank je wel voor je lieve woorden, waardeer ik enorm. Trouwens van alle volgers die een berichtje achter laten, dat ze de moeite nemen om even te reageren vind ik echt super! Ik ben nieuwsgierig naar je volgende Heartfelt creaties, volgens mij worden ze weer helemaal geweldig!

Liefs Corine

celia zei

Hoi hoi,wat ziet er dat mooi uit!!!
Knap gedaan hoor!

Thanks dat je meedoet met mijn candy enne geen paniek de volgers komen nog...ik heb er ook een jaar over gedaan ;-)

Veel liefs,Celia.

Corine van der Zee zei

Hoi Celia,

Dank je wel voor je lieve complimentjes, ik waardeer het enorm dat je er toch even de tijd voor neemt om te reageren!
Natuurlijk doe ik mee met je Candy, helemaal te gek! Tja en die volgers....hahaha ik droom er nog steeds van!

Liefs Corine

Thea zei

Hoi Corine,
Wat een prachtige kaarten maak jij, je doet hier weer een hoop inspiratie op. Ik vind de stempels van Just Rite ook zo mooi.
Groetjes Thea

Corine van der Zee zei

Hoi Thea,

wat leuk dat je even een kijkje op mijn blog hebt genomen en ik heb er zowaar weer een volger bij! Vind ik zo leuk he, ik zag dat jij er al zo'n 60 had.....voor ik zover ben hahahhaa en we hebben een gezamelijke passie: Just Rite hahha. Ze zijn wel prijzig maar o zo te gek! Hoop nog eens vaker wat van je te horen en veel succes met het maken van al je creaties.

Groetjes Corine