maandag 13 september 2010

Stockings Hung


Ik ben nu echt serieus begonnen met het maken van kerstkaarten, anders red ik het niet hahahha. Ik heb er nog wel een aantal te gaan dus jullie zullen de komende weken nog wel wat kerstkaartjes voorbij zien komen. Dit stempeltje is van vorig jaar en heb er nog niet zoveel mee gedaan maar ik zag een leuke sketch van de Friday Sketchers en daar is dit kaartje uit ontstaan. Het papier is van Bo Bunny "Tis the Season" en de vogeltjes zijn van Stampavie "Robin" , het tekststempeltje is van G Studio. Glaspareltjes zijn van Kars en voor de verdere afwerking heb ik twee verschillende sneeuwster ponsen van Martha Stewart gebruikt en heb daar nog wat Decor Art Glamour Dust "Crystals" op gedaan evenals op de vogeltjes. De sneeuw op het takje is van Aleene's. Ik wens jullie allemaal een fijne dag en ga verder met mijn volgende kerstkaartje zodat ik dat jullie binnenkort kan laten zien.

Liefs Corine

14 opmerkingen:

Angela zei

Wat een schattige vogeltjes en je kaartje is weer geweldig!!! Ik moet er ook nog een flink aantal maken. Ik hoop dat ik snel het kerst gevoel vind om weer lekker aan de slag te gaan met de kerstkaartjes.

Ik kijk uit naar je andere kerstkaartjes
Groetjes,
Angela

Corine van der Zee zei

Dank je wel Angela voor je complimentje, ja en ik moet ook zeggen dat ik nog geen kerst gevoel heb maar wil ik alles op tijd klaar hebben dan maar even kijken of ik de trein op gang kan krijgen. Ik ben net een stoomtrein en kom altijd maar langzaam op gang hahahahha maar goed het begin is er. Dus hopelijk kan ik je deze week nog wat laten zien!

Liefs Corine

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hallo Corine,

Kerst in september net zo iets als ze zeggen Christmas in july alleen vind ik september wel een betere maand om mee te beginnen en zeker als je er veel gaat maken,ontzettend leuk is hij geworden!!!Je design papier is super,wat heeft die toch altijd leuke lijnen hè BB en zo lekker stevig papier:)Mooi ingekleurd hoor en zow leuk die glitter erbij!ook om de nestabillitie zie ik:))
Leuke sketch Corine,doe mee joh met de Challenge bij Friday Sketchers!!!
Who knows.

Liefs
Son

Riet zei

Wat een prachtige kaart Corine,zo lief dat afdrukje,mooi ingekleurd.
Heel mooi papier.

Liefs Riet.

Jacqueline (Sjakkie) zei

Wat een schattig en mooi kerstkaartje Corine!
Groetjes van Jacqueline

Thea zei

Hoi Corine, nou daar ben ik dan...beloofd is beloofd, en ik vind je blog geweldig. Leuke achtergrond, mijn achtergrone is van het weekend gecrased, dus daar moet ik nog even een andere voor vinden. Je moet me nog wel even bij je favoriete winkels plaatsen he!!! hihihi, nee hoor!! dit was een grapje.
Ik ben een volger bij je geworden dus dan kan ik vaker bij je langskomen.
Trouwens je maakt mooie kaarten.

Groetjes Thea

Corine van der Zee zei

Hoi Sonja,

Dank je wel voor je complimenten en ja papier van Bo Bunny, kan er geen genoeg van krijgen!
De sketch is al een oude dus mee doen zal niet meer lukken hahaha maar misschien komt het er nog eens van!

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Riet,

dank je wel voor al je lieve complimentjes, word er een beetje verlegen van.

Liefs Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Jacqueline,

dank je wel voor je lieve complimentje, ik doe wat ik leuk vind en de ene keer lukt het gewoon wat beter dan de andere keer. Ben ook wel tevreden deze keer hahahaha.

Groetjes Corine

Corine van der Zee zei

Hoi Thea,

wat leuk dat je even langs bent gekomen op mijn blog, ik weet dat je erg druk bent dus waardeer dit enorm. Je winkel komt bij de favorieten te staan zowiezo en wil mij graag aanmelden als je volger. Doe ik eigenlijk al een hele tijd maar nog niet officieel dus dat ga ik regelen hahahaha. En vind het leuk dat je volger bent geworden en dank voor je complimentjes.

Groetjes Corine

Riet zei

Hoi Corine,bedankt voor je compliment.
Ik las dat je moeite had met die parels,dat je ze allemaal niet zo gelijk kreeg.
Ik spuit het eerst op een sheets,laat het heel goed drogen.
En dan haal ik ze er af,met me nagel of een prikpen.
Dan een beetje lijm erop en klaar is kees.
Ik deed het ook eerst gelijk op me kaart,maar toen verder ze echt niet mooi.
Succes hoor.

Liefs Riet.

Corine van der Zee zei

Hoi Riet, dank je wel voor de tip. Net wat je zegt ze worden dan echt niet mooi en lopen dan snel uit. Ik ga dit zeker uitproberen!

Liefs Corine

Unknown zei

Hoi Corine,

We hebben elkaar ontmoet in Hagen op het stempelmekka en ik was benieuwd naar je werk. Wat een leuke kaarten en ook al zo verschillend! Echt hartstikke mooi!

Ik ga je blog zeker volgen ;)

Groeten Joyce Jacobs
www.bizzybs.nl
www.bizzybsblog.blogspot.com

Corine van der Zee zei

Hoi Joyce, wat leuk dat je even een bezoekje aan mijn blog hebt gebracht. Ik zie dat jullie ook een weblog hebben, ga zeker even een kijkje nemen en dank voor je complimentjes.

Groetjes Corine