dinsdag 27 april 2010

A Little Birdie Told Me



Wat gaat de tijd toch snel. Zo ben ik aan een lekker weekend toe en zo zit ik weer midden in alle drukte van een agenda die ongemerkt aardig vol begint te lopen.....Maar vandaag toch een gaatje gevonden om een paar uurtjes te knutselen met Marjolein. Zoals je misschien al op haar blog hebt kunnen lezen zijn we in de weer gegaan met 3-D stickers. Toen ik deze vogeltjes zag kon ik ze niet weerstaan, zo cute en het allerleukste aan deze stickers is dat ze bewegen. Nu heb ik een foto gemaakt waar het "schommeltje"naar links hangt maar ik krijg de foto niet op de goede plek. Ik dacht deze gezellig hieronder te plaatsen zodat ik jullie kon laten zien hoe dat eruit ziet maar helaas dit lukt niet, maar weer eens vragen hier en daar.........En zo is er nog heel veel te leren voor mij.


Liefs Corine


Papier: Little Yellow Bycicle
Sticker: Zeeman
Stempeltje: Kraftin Kimmie "Fun Sentiments"
Bloem: Kruitvat ( is al van een poosje terug)
Lint: heeft mijn buurvrouw Lenny van vakantie mee genomen (lief he)
Parels: Prima "E-Line"

donderdag 22 april 2010

Girlfriends






Vandaag dit kaartje gemaakt voor mijn vriendin Marjolein die morgen jarig is. Dus nu maar hopen dat ze vanavond niet online is want dan is de verrassing eraf! Hahahahahahahahah. Ik heb een stempeltje van Whiff of Joy gebruikt, wat zijn ze toch leuk. Het papier heb ik al een tijdje in huis maar weet echt niet meer van welk merk, alle strookjes waren eraf. Alleen het papiertje met teksten dat is van KI Memories dat kon ik nog terug vinden. Tekststempel Happy Birthday komt bij Stampinback vandaan. Tekststempeltje Girlfriends is van Fiskars en komt bij het Scrapbookdepot vandaan. Bloemen zijn van Prima, brad van Papermania en het lintje komt van de markt. Het was gisteren namelijk lappenmarkt in Heemskerk dus ik heb weer het een en ander kunnen scoren. Plakfacet steentjes zijn van Joy en komen van Carla Hobby. Verder heb ik nog wat ponsjes gebruikt voor de verdere afwerking. Ben nieuwsgierig naar wat jullie ervan vinden, dus vindt je het leuk laat dan een berichtje achter. Iedereen nog een hele fijne avond en tot gauw!

Liefs Corine

dinsdag 20 april 2010

New Home


Hallo allemaal, vandaag dan eindelijk een kaartje met een van mijn nieuwe aanwinsten van de beurs in Zeist. Hij is van Impression Obsession en heet "Victorian House". Ik was al heel lang op zoek naar deze stempel en vond hem dus eindelijk op de beurs. Het papier dat ik gebruikt heb is van Graphic 45 "Renaissance Faire Collection". Het zijn de laatste vellen, ben dus op zoek naar meer dat snappen jullie wel zeker maar erg moeilijk te vinden omdat het al een wat oudere lijn is van Graphic. Het hoekje wat ik gebruikt heb komt bij Stampin Back vandaan maar weet niet meer van welk merk het is. De brad die ik heb gebruikt is van Papermania. Het is een set die bestaat uit drie verschillende maten ponsen, plastic doorzichtige rondjes en verschillende brads. Je hebt dus altijd een bijpassende brad voor je papier. Bloem is van Dutch Moments en lintje komt van de markt. Het randje heb ik gemaakt met een pons van Martha Stewart. De foto is weer niet zo duidelijk, in het echt lopen de kleuren niet zo erg in elkaar over. Dus heeft iemand nog tips, ik hoor het graag. Allemaal een fijne dag nog verder en tot de volgende keer.

Liefs Corine

vrijdag 16 april 2010

Cute


Vandaag een "cute" kaartje met de meisjes van Mo Manning. Leuk die meiden zo, doet mij erg aan vroeger denken. Slap van het lachen om niks. Heerlijk........... Het papier is van Lucy Bird, pareltjes van Opaline Basic Grey. Bloemen zijn van Prima en heb ik vast gezet met een brad van Papermania. Pons is weer van Martha Stewart, lint en chipboard komen bij Action vandaan. Ik struin daar regelmatig en vind nog wel eens iets wat ik dan later weer gebruik. De meisjes heb ik ingekleurd met Distress Inkt. Zo dit was het weer voor vanavond. Ik wens iedereen een heel gezellig weekend! Tot de volgende keer.

Liefs Corine

donderdag 15 april 2010

Happy Birthday


Hallo allemaal, ook zo genoten van het mooie weer? Nou ik wel hoor, na de huishoudelijke klusjes lekker van het zonnetje genoten in de tuin. Daarom al een wat ouder kaartje met een Penny Black stempel. Ik heb voor dit kaartje allemaal restjes papier gebruikt die wat kleur betreft wel bij elkaar passen. Tekst is van Boss Kut, de knoopjes komen uit de knopendoos en bloemetje is van Prima en de Daisy pons. Ik had dus een kaartje willen maken met een nieuwe stempel maar die houden jullie dus tegoed. Iedereen een fijne avond en heel erg bedankt voor de reacties op mijn kaartjes, ik waardeer dit enorm.

Liefs Corine

dinsdag 13 april 2010

Teddy Post


Vandaag een kaartje waar ik vorige week met Marjolein al aan begonnen was en vanmorgen bij haar heb ingekleurd. Het is en blijft moeilijk om zo'n beertje knap te kleuren. Vooral een beetje schaduw hier en daar, zodat het niet een geheel wordt vind ik knap lastig. Het is na een aantal pogingen toch gelukt en zie hier het resultaat. Het kan altijd beter maar ik ben niet ontevreden. De volgende keer hoop ik een kaartje te kunnen laten zien met een van mijn nieuwe stempeltjes.

Papier: Basic Grey "Green at heart"
Stempel: Penny Black
Bloemen: Papermania en Bo Bunny
Brads: AS
Lint: uit eigen voorraad
Facet plaksteentjes: Kars

Liefs Corine

zondag 11 april 2010

Dagje Beurs...........




Laat een scrapper en stempelgek los op een beurs en zie hier het resultaat........... En dit is eigenlijk niet eens alles. Ben gisteren samen met mijn stempelmaatjes Marjolein en Marja naar de Art Specially in Zeist geweest. Wat een spektakel en wat was het druk en warm. Maar de organisatie was voortreffelijk. Zoals jullie zien heb ik behoorlijk mijn slag geslagen, net een snoepwinkel met heeeeeeeeeeeeel veeeeeeeeeeeeeel snoepgoed. Meiden het was geweldig en ik heb genoten. En wat hebben we uiteindelijk vreselijk gelachen om het vogelincident....Is je auto al schoon Marjolein en de tuin al leeg? Zijn alle spulletjes opgeborgen? Het moet tenslotte ook allemaal weer een plaatsje..............Ik groei echt uit mijn kamertje. Ik wens iedereen een fijne zondag en de volgende keer heb ik weer een kaartje voor jullie!

Liefs Corine

donderdag 8 april 2010

Hiep hiep hoera


Gisteren was het wekelijkse knutsel ochtendje met Marjolein. Ben toen begonnen aan dit kaartje maar heb gisteren eerst een ander kaartje afgemaakt. Dus vandaag die van gisteren. Snappen jullie het nog? Het papier is van Basic Grey "Lemonade" genaamd. Wat een leuke papiertjes zijn het toch en je hebt zoveel keus. Ik heb dit kaartje vrij simpel gehouden althans de sketch omdat de papiertjes al druk genoeg zijn. Stempel is van Penny Black, is het geen schatje? Bloemen van Magnolia en voor de blaadjes maar weer de Floral Punches gebruikt. Ik vind ze helemaal geweldig vooral die van het kleine blaadje met het embossing effect. Pons is van Martha Stewart en het lintje komt weer van de markt. Ik wens iedereen een fijne avond en tot de volgende keer maar weer!

Liefs Corine

woensdag 7 april 2010

Sending Hugs.....


Hallo allemaal, ik heb ondanks het mooie weer van vandaag toch een kaartje af kunnen maken. Het is niet het kaartje waar ik vandaag aan begonnen ben samen met Marjolein maar dit kaartje had ik gisteren al "in de week"staan. Dus alles al een beetje voorbereid en met de naaimachine het nodige voorwerk gedaan zodat ik het vanmiddag in elkaar kon zetten. Toch nog een hele bevalling want voordat alles op de goede plek zit........ Maar ben wel tevreden met het resultaat. En als je goed kijkt kun je zelfs de glimmermist zien.

Papier: Making Memories "{Note} Worthy"
Stempel: Just Rite "Tiny Words Borders & Centers"
Bloemen: E-Line en eigen voorraad
Brads: AS en Making Memories
Plakpareltjes: Joy
Swirl: Creatables Marianne Design
Glimmermist: Marshmallow en Sugar Cookie
Nestabilitie: Petite Scallop Circle Small
Ponsen: Floral Punch

Liefs Corine

vrijdag 2 april 2010

Congratulations


Gisteren lukte het niet meer om dit kaartje op mijn blog te plaatsen. Het was zo'n hectische dag dus vandaag het kaartje maar even af gemaakt. Het papier is van Scenic Route en al een hele oude lijn, maar hij blijft leuk. Het stempeltje van Sugar Nellie en de kantjes en lintjes komen van de markt. De plakpareltjes zijn van Joy en verder heb ik gebruik gemaakt van wat floral punches
voor de blaadjes en takjes. De bloemetjes zijn dacht ik van Prima. Voor iedereen: fijne paasdagen en tot gauw!

Liefs Corine