dinsdag 15 juni 2010

BLOGCANDY Gewonnen!!!!!


Hallo allemaal,
Wat een verrassing, lees ik net bij http://sonjabekker.blogspot.com/ dat ik de Candy heb gewonnen met mijn ingezonden kaartje voor haar 25 jarig huwelijk! Wat een eer. Sonja, ontzettend bedankt en ben heel nieuwsgierig geworden. Op de foto ziet de candy er al geweldig uit, kan niet wachten totdat ik hem in het echt mag aanschouwen. Nogmaals heel hartelijk bedankt en dat alleen maar omdat ik jullie een felicitatiekaartje heb gestuurd en de link op mijn blog heb gezet, je volger was ik immers al.

Liefs Corine

3 opmerkingen:

Angela zei

Wat leuk GEFELICITEERD met de geweldige candy!!! Wat heb je de laatste tijd leuke kaartjes gemaakt! Echt het zijn beauties!!!!
xxAngela

Corine van der Zee zei

Dank je wel, gaaf he zo'n Candy jij weet er alles van natuurlijk! En wat leuk dat je zo enthousiast bent over mijn kaartjes. Dat heb ik met die van jou, zijn ook altijd zo mooi en lief en de fantasie waar haal je het toch steeds vandaan! Geweldig, probeer ook zoveel mogelijk te reageren omdat ik dat zelf ook zo leuk vind hahahaha ik geniet er elke keer weer van ben net een klein kind hahahahhaha.

Liefs en fijn weekend!

Corine

Anoniem zei

keep posting like this it’s really very good idea, you are awesome!

cheap cialis