donderdag 10 juni 2010

Happy Anniversary


Zo eindelijk even tijd om een kaartje te plaatsen. Het lag al anderhalve dag klaar maar ik heb gisteren de hele dag op het stembureau gezeten en was pas half een weer thuis vannacht. Niet echt de tijd om een kaartje te plaatsen en ik was aardig op. De ruimte waar wij in zaten was slecht te ventileren, dus het was er bloedheet. 's Avonds om negen uur de stemmen handmatig tellen, jullie willen niet weten hoeveel werk dit is! Maar ik ben trots op mijn dorpsgenoten met een opkomst van ruim 80% dus boven het landelijk gemiddelde. Yes!!!!!!! Nu even over het kaartje: ik heb dit kaartje afgelopen dinsdag gemaakt voor Sonja, zij is aanstaande zondag 25 jaar getrouwd dus bij deze van harte gefeliciteerd meid en nog vele jaren samen met je mannetje!
Ik had het weekend de afbeelding al ingekleurd met distress inkt dus moest alleen nog even bedenken hoe het kaartje eruit zou komen te zien. En zie hier het resultaat. Het papier is van Basic Grey en heet Cappella. Wat en wonderschoon papier is dit zeg! De afbeelding is van Mo Manning "Jack en Ginger". Ik heb de kaart afgewerkt met een bruine bloem van Magnolia en de twee andere bloemen heb ik weer zelf gemaakt met de Retro Flower ponsen. Het lint en kant komt van de markt in Heemskerk, de pareltjes zijn van Prima "E- Line". De tekststempel is van Fiskars en verder heb ik nog wat ponsjes gebruikt voor de blaadjes. Zo dit was het weer voor vandaag. Iedereen nog heel erg bedankt voor de lieve reacties op mijn vorige kaartjes en het schoentje. Ik waardeer dit heel erg en vind het fantastisch dat jullie hier even de tijd voor nemen!

Liefs Corine

4 opmerkingen:

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi Corine

Vergeet ik helemaal te reageren op deze mooie
kaart, geweldig is hij en Mo is super gekleurd
de bloem wederom prachtig!
Maar in het echie staat hij mooi op mijn salontafel
te pronken en past helemaal bij de creatie van het stuk
op mijn tafel, ben er heel blij mee:)
Dank je nogmaals.

Liefs
Son

Corine van der Zee zei

Hoi Sonja,

Geeft niks ik snap dat je een beetje de kriebels had voor je feestje maar alles is goed gegaan en het was erg leuk volgens mij!
Ben blij dat hij in de smaak valt en heb het met veel plezier gedaan!

Liefs Corine

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi orine.

Tadaaaaaaaaaa
Je heb de Candy bij mij gewonnen
Ik heb zo ontzettend veel kaarten ontvangen
maar wij thuis waren het er allemaal unaniem mee eens dat jou kaart toch wel heeeeeeeel mooi is.
Komt naar je toe hoor!!

Veel knutsel plezier ermee:)

Liefs
Son

Corine van der Zee zei

Hoi Sonja,

Wat geweldig! Dit had ik nooit verwacht. Als ik
zie wie jouw blog allemaal volgen..........Ik ben helemaal ondersteboven. Super blij hiermee
en vind het een hele eer om al dat moois te winnen. Dank je wel. Kan niet wachten totdat ik al dat moois in mijn handjes heb.LOL.

Liefs Corine