dinsdag 22 juni 2010

The future belongs......


Hallo allemaal,

Zoals beloofd vanavond het kaartje voor onze vrienden die naar Rome gaan fietsen. Omdat ik geen rood, groen en wit designpapier in mijn bezit had toog ik met mijn blauw en groene papiertjes naar Marjolein en vertelde haar mijn dilemma. Een kaartje voor de reis naar Rome maar niet de goede kleur papiertjes: en wat heb ik dan een lieve vriendin..... Ze ging meteen voor mij op zoek naar het juiste papiertje en ja hoor tadaaaaaaaaa. Dank je wel nog hiervoor, je bent een schat! Dus vol goede moed aan de gang gegaan en ik kan wel zeggen dat ik hem aardig gelukt vind. Volgens mij is het duidelijk dat dit kaartje voor een speciale gelegenheid is. En nu maar hopen dat ze hem mooi vinden! hahahah. Ik heb mijn best gedaan. Dus Stanny en Wim deze is voor jullie! Heel veel succes met jullie avontuur !

Papier: Basic Grey en een onbekend papiertje
Stempels: Shabby Green Door en Hero Arts
Lintje: markt
Bloemen:Prima
Brads: markt( Carla Hobbyshop)
Plakpareltjes :Papermania ( Scrapbookdepot)

Liefs Corine

4 opmerkingen:

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi Corine,

Wat is hij geweldig geworden hè
Ik heb hem kunnen bewonderen gisteren en moet je zeggen,in het echie is hij nog mooier.
Heerrlijk zo een vriendin die je dan toch uit de brand help,mooi designpapier is het geworden.Echt voor het doel zelf ,leuk met de fietsen en de woordjes Rome Italië Ciou,
Je tekst stempel is erg mooi bij waar het voor is,ik vind het zoiezo een pracht tekst,geldt dat niet voor ons allemaal,ja toch!

Liefs
Son

Corine van der Zee zei

Hoi Sonja,

een beetje late reactie van mij, was namelijk een dagje weg met Marjolein naar Rhenen. Heel leuk met een aantal dames van de Firma Joy de dag doorgebracht en allerlei nieuwe produkten bekeken die uit gaan komen in augustus, september en oktober. En er komt veel leuks aan kan ik je vertellen maar nog even geduld!

Ja, mijn kaartje is in het echt toch leuker he. De kleuren, alles komt gewoon wat beter tot zijn recht maar gelukkig heb jij het origineel gezien hahahaha. Hij gaat vandaag op de post dus ben benieuwd naar de reacties.

Son een heel fijn weekend en ik spreek je!

Liefs Corine

celia zei

Heel knap hoor Corine,een super afdrukje en heel mooi verwerkt! (ben ook met dit papier aant prutsen, het vergt veel tijd dus zul je nog effe moeten wachten voor je het kan bekijken op mijn blog).
Veel liefs en ik kijk al uit naar wat anders van jou!Geniet van zonnig weekendje,Celia

Corine van der Zee zei

Hoi Celia,

dank je wel. Ben nieuwsgierig naar je "werkstuk" straks op je blog, kan niet wachten! Haahaaha. We genieten hier inderdaad van het mooie weer, beetje warm. Hoe is het in
Belgie. Ook zo warm? Lekker genieten ook maar!

Liefs en fijne zondag verder!

Corine