maandag 7 juni 2010

Wie de schoen past.......Afgelopen woensdag is Sonja even bij mij langs geweest voor het een en ander en hebben toen samen een beginnetje gemaakt met dit schoentje. Het patroontje komt van internet en hebben we in overleg met elkaar wat aangepast. De hiel is in het echt namelijk wat lager. Voor de schoen en de inleg in de schoen heb ik het papier gebruikt van K & Company. Het is even stoeien maar uiteindelijk is het toch gelukt. Ben benieuwd hoe het met die van Sonja is gegaan, het ging niet zo lekker vanwege de zenuwen voor haar 25 jarig huwelijk aanstaande zondag. Is ook best spannend allemaal maar voor je het weet is het alweer voorbij, dus komop Sonja! De bloem die ik op de schoen heb gemaakt is gedaan met drie maten Retro Flower ponsen. Deze tip kreeg ik van Monique, nogmaals bedankt! Het lijkt steeds beter te gaan, alleen mijn hartjes gaan niet goed omdat ik niet de juiste maat brads heb. Eigenlijk moeten ze iets kleiner zodat het hartje dicht is.
Maar zo kan het ook. De blaadjes zijn ook met behulp van ponsen gemaakt. Het kantje komt van de Krea Doe van het afgelopen najaar. Voor de finishing touch heb ik alle randjes gesponst met Vintage Photo. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Hij is wat simpel maar alle begin is moeilijk!

Liefs Corine

6 opmerkingen:

Monique Lokhorst zei

Hallo Corine,

Wat een schatje heb je ervan gemaakt zeg. Ik vind je bloem geweldig mooi. Hij is inderdaad weer heel anders dan dat ik hem maak, ik weet niet hoe het kan. Maar dat is juist heel erg leuk!

Veel liefs,
Monique.

Corine van der Zee zei

Hallo Monique,

dank je wel voor je lieve reactie. Voor de bloem heb ik ook geen verklaring behalve dan dat waarschijnlijk de brad iets te groot is waardoor ik de blaadjes van het kleinste bloempje er niet omheen gevouwen krijg. Maar voor de rest ben ik dik tevreden.

Liefs Corine

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi Corine,

Meid helemaal TeGek!!!!!!!!!!
Echt geweldig is je schoen geworden,en
je designpapier is zo mooi hè:)
Het oogt ook door het papier al Vintage
en je bloem WoW helemaal tegek vind ik hem,en het leuke is dat het juist helemaal niet op een bloem van internet of van een ander moet lijken,dit is jouw bloem en ik maak hem je niet na hoor!Hij is echt Gorgeous:)
Kom nu dus in les bij je voor de strikken en de bloemen whahahaha.
Nou, ik ga wel zien wat de mijne worden gaat,vrees dat het nog even duurt.
heb alweer een hele dag op me bed doorgebracht
ppfff wat een maagpijn.

Corine ik vond het een hele leuke dag ondanks ik natuurlijk weer eens te laat was,anders hadden we vast meer kunnen doen,althans ik!

O ja,mijn schoentje wat nog in de maak is lijkt wel een stuk kleiner hihi.

Liefs Son

Corine van der Zee zei

Ha die Sonja,

Wat heb je toch een pech, laat het maar gauw zondag worden! En dan lekker feestvieren hoor..
Het schoentje is wel leuk geworden he, volgende keer misschien iets meer vintage maar aldoende leert men toch? Ik ga je lekker leren strikken en bloemen maken, gaat helemaal goed komen! Eerst feesten dan weer in de leer, lukt misschien ook alles wat beter en heb je geen stres meer voor je feestje.

Liefs Corine

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Ow Corine

wat je zegt klopt helemaal!
was het maar maandag ofzo hebben we de stress
gehad, kan me lichaam weer tot rust komen
Nu de zon nog, lekker toch!

Liefs
Son

Corine van der Zee zei

Hoi Sonja,

waar blijft je zon nu? Mijn melkflesje willen
niet bruin worden zo!

Veel plezier zondag en genieten he?!

Groetjes Corine