maandag 14 juni 2010

Have a Happy Day


Een poosje geleden kreeg ik van Monique dit afdrukje, plus een heleboel aanwijzingen om het afdrukje in te kleuren. Dank nog hiervoor Monique. Ik ben benieuwd wat je van mijn probeersel vindt? Ik ben zelf wel tevreden hoewel ik gerust wat dingetjes zie die beter kunnen dus, Monique ik hoor het wel en hoop dat je nog wat tips hebt zodat het een volgende keer weer een stukje beter gaat. De stempel is dus van Magnolia en heet "Bubbling Tilda". Wat een schatje he?
Het papier ( Blueberry Hill , is helaas niet meer te bestellen) en de tekststempel zijn van Papermania. De grote bloem rechtsboven is van Magnolia evenals het middelste maatje van de roosjes linksonder. De grote bloem linksonder heb ik weer zelf gemaakt met de Retro Flower Ponsen. Verder heb ik nog wat kleine roosjes gebruikt in verschillende tintjes rose. Het kantje komt van de markt en de dew drops heb ik eens op een beurs gekocht. Op de belletjes heb ik eerst een laagje stickels ( Star Dust) gedaan en toen het droog was een druppel Glossy Accents, geeft een leuk effect maar is op de foto haast niet te zien. Ook heb ik nog wat stickels op de vleugeltjes aangebracht. Verder nog wat verschillende ponsjes gebruikt voor de blaadjes. Allemaal een gezellige dag verder en tot de volgende keer!

Liefs Corine

8 opmerkingen:

celia zei

Wow in mijn ogen is hij fantastisch goed gelukt!Het gehele kaartje is super mooi geworden!Dikke bravo!Liefs,Celia.

Corine van der Zee zei

Hoi Celia,

wat lief dat je even de tijd neemt om een reactie te plaatsen en nog wel zo'n lieve. Dank je wel voor je lieve woorden.

Liefs Corine

Monique Lokhorst zei

Hallo Corine,

Het is echt een schatje geworden, super lief die kleurtjes bij elkaar. Je hebt natuurlijk super goede tips van me gehad! LOL. Ik vind je bloemen ook prachtig geworden.

Veel liefs,
Monique.

Corine van der Zee zei

Hoi Monique,

dat is snel! Dank je wel voor je reactie en ik heb echt heel veel goede tips gekregen als ik jou commentaar zo lees hahaha. Het maken van de bloemen vind ik helemaal geweldig ik ben zo blij met je uitleg, kan er maar geen genoeg van krijgen! Liefs en ik zie je gauw.

Corine

Angela zei

Nou ik vind em PRACHTIG!! Erg mooi gedaan hoor!!
xxAngela

Corine van der Zee zei

Hoi Angela,

dank je wel voor je complimentje en lief dat je even de tijd genomen hebt voor een berichtje. Weet hoe druk je het hebt. Hopelijk alles oke, volg je op de voet maar dat zul je wel gemerkt hebben. LOL.

Liefs Corine

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi Corine,

Wat een plaatje is ze geworden hè!!
Ik het echt is ze nog veel mooier.
Prachtige kleuren en heel mooi papier,jammer dat het niet meer te bestellen is.

En je bloem super,ik rommel maar wat aan
en zie wel wat het word haha.

Liefs en tot gauw.
Son

Corine van der Zee zei

Hoi Sonja,

dank je wel voor je lieve woorden. Ja in het echt zijn onze kaartjes altijd mooier maar ieder zijn vak denk ik dan maar anders waren er geen vaklui meer! Ik heb gelukkig nog wat papier en kan dus nog wel even voort en dat bloemetje..... ik ben er zo blij mee. Elke keer pakt het wel anders uit, geen een is hetzelfde maar dat is juist zo gaaf!

Liefs en tot heel gauw!

Corine