maandag 21 juni 2010

Probeersel


Zo daar ben ik weer eens. Het heeft even geduurd maar soms is de wil er wel maar lukt het gewoon niet. Vandaag een kaartje met een afdrukje van een Magnoliaatje die ik ook weer van Monique gekregen heb. Het kaartje is iets rustiger dan de vorige maar ik ben toch wel tevreden.
Papier is weer van Papermania "Blueberry Hill", kantje komt van de Heemskerkse markt en pareltjes zijn van Melissa Frances. De bloem rechtsonder heb ik weer zelf gemaakt van wit cardstock en gekleurd met Thumbled Glass distress inkt. Verder heb ik nog wat bloemetjes van Magnolia gebruikt en heb wat blaadjes geponst met de Nellie Snellen ponsen. De parelswirl is van Basic Grey. Iedereen weer een gezellige dag, morgen weer bij Marjolein een kaartje maken.
Deze keer zal ik een kaartje maken voor vrienden van mij die een gesponsorde fietstocht gaan maken naar Rome voor het goede doel. Jullie begrijpen het, het zal een kaartje worden met een fiets. Heb zelf nog geen idee wat het gaat worden......... Dus ben je nieuwsgierig dan waarschijnlijk tot morgen!

Liefs Corine

4 opmerkingen:

♥ Sonja Bekker ♥ zei

Hoi Corine,

Wat is ze lief geworden,prachtig geverfd!
Schitterend papier en je bloem super leuk.
Ik kan de middelmaat Retro nergens vinden.
Marloes van de creatieve vlinder zou hem voor mij bestellen,dus even wachten nog.
en misschien mag ik er 1 bij jou maken woensdag.

Veel plezier morgen bij Marjolein,
Tot gauw.

Liefs
Son

Corine van der Zee zei

Hoi Sonja,

dank je wel voor je reactie. Hij is inderdaad wel leuk geworden. De bloem lijkt iets beter gelukt maar volgens mij moet ik nog meer het hartje dichtvouwen en houden. Volgende keer maar weer hahaha. Is goed hoor woensdag, gaan we samen een bloem maken gezellig.
Morgen gaat wel lukken, heb er veel zin in.

Liefs Corine

Monique Lokhorst zei

Hallo Corine,

Wat is ze schattig. Helemaal lief. Ik vind je kaartje echt ontzettend schattig geworden, met prachtige kleurtjes. De bloem is ook super!

Veel liefs,
Monique.

Corine van der Zee zei

Hallo Monique,

Ja ik ben helemaal niet zo van de Magnolia maar moet zeggen dat ik ze eigenlijk steeds leuker ga vinden maar dat heb je wel gemerkt denk ik LOL. Het is inderdaad een schatje en de volgende ligt al ingekleurd klaar, nu alleen het kaartje nog. Hoop dat dit deze week nog lukt. Ik laat het je weten.

Liefs,

Corine