vrijdag 25 juni 2010

Art Specially


Lieve allemaal,
Ik ben zo in de wolken, naar nu blijkt sta ik dus met een aantal kaarten in de Art Specially. Ik kon niet eerder een berichtje plaatsen omdat ik woensdag het boek pas binnen kreeg en gisteren een dagje de hort op was met Marjolein. Dus bij deze! Ik wil Cindy van het Scrapbookdepot daar nog ontzettend voor bedanken want zonder haar aanmoediging had ik het nooit aangedurft.
Ik ben ontzettend nieuwsgierig naar jullie reacties, ben zelf nog aan het bijkomen.................. wacht dus met smart op post hahahahahaha.

Liefs Corine

dinsdag 22 juni 2010

The future belongs......


Hallo allemaal,

Zoals beloofd vanavond het kaartje voor onze vrienden die naar Rome gaan fietsen. Omdat ik geen rood, groen en wit designpapier in mijn bezit had toog ik met mijn blauw en groene papiertjes naar Marjolein en vertelde haar mijn dilemma. Een kaartje voor de reis naar Rome maar niet de goede kleur papiertjes: en wat heb ik dan een lieve vriendin..... Ze ging meteen voor mij op zoek naar het juiste papiertje en ja hoor tadaaaaaaaaa. Dank je wel nog hiervoor, je bent een schat! Dus vol goede moed aan de gang gegaan en ik kan wel zeggen dat ik hem aardig gelukt vind. Volgens mij is het duidelijk dat dit kaartje voor een speciale gelegenheid is. En nu maar hopen dat ze hem mooi vinden! hahahah. Ik heb mijn best gedaan. Dus Stanny en Wim deze is voor jullie! Heel veel succes met jullie avontuur !

Papier: Basic Grey en een onbekend papiertje
Stempels: Shabby Green Door en Hero Arts
Lintje: markt
Bloemen:Prima
Brads: markt( Carla Hobbyshop)
Plakpareltjes :Papermania ( Scrapbookdepot)

Liefs Corine





maandag 21 juni 2010

Probeersel


Zo daar ben ik weer eens. Het heeft even geduurd maar soms is de wil er wel maar lukt het gewoon niet. Vandaag een kaartje met een afdrukje van een Magnoliaatje die ik ook weer van Monique gekregen heb. Het kaartje is iets rustiger dan de vorige maar ik ben toch wel tevreden.
Papier is weer van Papermania "Blueberry Hill", kantje komt van de Heemskerkse markt en pareltjes zijn van Melissa Frances. De bloem rechtsonder heb ik weer zelf gemaakt van wit cardstock en gekleurd met Thumbled Glass distress inkt. Verder heb ik nog wat bloemetjes van Magnolia gebruikt en heb wat blaadjes geponst met de Nellie Snellen ponsen. De parelswirl is van Basic Grey. Iedereen weer een gezellige dag, morgen weer bij Marjolein een kaartje maken.
Deze keer zal ik een kaartje maken voor vrienden van mij die een gesponsorde fietstocht gaan maken naar Rome voor het goede doel. Jullie begrijpen het, het zal een kaartje worden met een fiets. Heb zelf nog geen idee wat het gaat worden......... Dus ben je nieuwsgierig dan waarschijnlijk tot morgen!

Liefs Corine

dinsdag 15 juni 2010

BLOGCANDY Gewonnen!!!!!


Hallo allemaal,
Wat een verrassing, lees ik net bij http://sonjabekker.blogspot.com/ dat ik de Candy heb gewonnen met mijn ingezonden kaartje voor haar 25 jarig huwelijk! Wat een eer. Sonja, ontzettend bedankt en ben heel nieuwsgierig geworden. Op de foto ziet de candy er al geweldig uit, kan niet wachten totdat ik hem in het echt mag aanschouwen. Nogmaals heel hartelijk bedankt en dat alleen maar omdat ik jullie een felicitatiekaartje heb gestuurd en de link op mijn blog heb gezet, je volger was ik immers al.

Liefs Corine

maandag 14 juni 2010

Have a Happy Day


Een poosje geleden kreeg ik van Monique dit afdrukje, plus een heleboel aanwijzingen om het afdrukje in te kleuren. Dank nog hiervoor Monique. Ik ben benieuwd wat je van mijn probeersel vindt? Ik ben zelf wel tevreden hoewel ik gerust wat dingetjes zie die beter kunnen dus, Monique ik hoor het wel en hoop dat je nog wat tips hebt zodat het een volgende keer weer een stukje beter gaat. De stempel is dus van Magnolia en heet "Bubbling Tilda". Wat een schatje he?
Het papier ( Blueberry Hill , is helaas niet meer te bestellen) en de tekststempel zijn van Papermania. De grote bloem rechtsboven is van Magnolia evenals het middelste maatje van de roosjes linksonder. De grote bloem linksonder heb ik weer zelf gemaakt met de Retro Flower Ponsen. Verder heb ik nog wat kleine roosjes gebruikt in verschillende tintjes rose. Het kantje komt van de markt en de dew drops heb ik eens op een beurs gekocht. Op de belletjes heb ik eerst een laagje stickels ( Star Dust) gedaan en toen het droog was een druppel Glossy Accents, geeft een leuk effect maar is op de foto haast niet te zien. Ook heb ik nog wat stickels op de vleugeltjes aangebracht. Verder nog wat verschillende ponsjes gebruikt voor de blaadjes. Allemaal een gezellige dag verder en tot de volgende keer!

Liefs Corine

donderdag 10 juni 2010

Happy Anniversary


Zo eindelijk even tijd om een kaartje te plaatsen. Het lag al anderhalve dag klaar maar ik heb gisteren de hele dag op het stembureau gezeten en was pas half een weer thuis vannacht. Niet echt de tijd om een kaartje te plaatsen en ik was aardig op. De ruimte waar wij in zaten was slecht te ventileren, dus het was er bloedheet. 's Avonds om negen uur de stemmen handmatig tellen, jullie willen niet weten hoeveel werk dit is! Maar ik ben trots op mijn dorpsgenoten met een opkomst van ruim 80% dus boven het landelijk gemiddelde. Yes!!!!!!! Nu even over het kaartje: ik heb dit kaartje afgelopen dinsdag gemaakt voor Sonja, zij is aanstaande zondag 25 jaar getrouwd dus bij deze van harte gefeliciteerd meid en nog vele jaren samen met je mannetje!
Ik had het weekend de afbeelding al ingekleurd met distress inkt dus moest alleen nog even bedenken hoe het kaartje eruit zou komen te zien. En zie hier het resultaat. Het papier is van Basic Grey en heet Cappella. Wat en wonderschoon papier is dit zeg! De afbeelding is van Mo Manning "Jack en Ginger". Ik heb de kaart afgewerkt met een bruine bloem van Magnolia en de twee andere bloemen heb ik weer zelf gemaakt met de Retro Flower ponsen. Het lint en kant komt van de markt in Heemskerk, de pareltjes zijn van Prima "E- Line". De tekststempel is van Fiskars en verder heb ik nog wat ponsjes gebruikt voor de blaadjes. Zo dit was het weer voor vandaag. Iedereen nog heel erg bedankt voor de lieve reacties op mijn vorige kaartjes en het schoentje. Ik waardeer dit heel erg en vind het fantastisch dat jullie hier even de tijd voor nemen!

Liefs Corine

maandag 7 juni 2010

Wie de schoen past.......



Afgelopen woensdag is Sonja even bij mij langs geweest voor het een en ander en hebben toen samen een beginnetje gemaakt met dit schoentje. Het patroontje komt van internet en hebben we in overleg met elkaar wat aangepast. De hiel is in het echt namelijk wat lager. Voor de schoen en de inleg in de schoen heb ik het papier gebruikt van K & Company. Het is even stoeien maar uiteindelijk is het toch gelukt. Ben benieuwd hoe het met die van Sonja is gegaan, het ging niet zo lekker vanwege de zenuwen voor haar 25 jarig huwelijk aanstaande zondag. Is ook best spannend allemaal maar voor je het weet is het alweer voorbij, dus komop Sonja! De bloem die ik op de schoen heb gemaakt is gedaan met drie maten Retro Flower ponsen. Deze tip kreeg ik van Monique, nogmaals bedankt! Het lijkt steeds beter te gaan, alleen mijn hartjes gaan niet goed omdat ik niet de juiste maat brads heb. Eigenlijk moeten ze iets kleiner zodat het hartje dicht is.
Maar zo kan het ook. De blaadjes zijn ook met behulp van ponsen gemaakt. Het kantje komt van de Krea Doe van het afgelopen najaar. Voor de finishing touch heb ik alle randjes gesponst met Vintage Photo. Ben benieuwd wat jullie ervan vinden. Hij is wat simpel maar alle begin is moeilijk!

Liefs Corine

vrijdag 4 juni 2010

Jippie!


Hallo allemaal,
zoals beloofd vandaag de kaart van gisteren maar dan voor de meisjes. Sketch, papier en stempel zijn hetzelfde en heb alleen wat roze cardstock, bloemen, spacers en een lintje eraan toegevoegd. En als laatste nog een tekststempeltje van Kars en de kaart is klaar voor de gelukkige dame als zij slaagt. Ze weet niet dat ze een kaartje krijgt en kijkt gelukkig niet zo vaak op mijn blog dus als het goed is blijft het een verrassing! Ik wens jullie allemaal een heel fijn weekend met mooi weer. Ik ga de avond gezellig doorbrengen met mijn hubbie want die is gelukkig weer heel thuis.

Liefs Corine

donderdag 3 juni 2010

Graduation


Yes, jippie het is gelukt! Ik heb een snoertje te pakken kunnen krijgen en kan dus nu eindelijk mijn kaartje aan jullie laten zien. Dit kaartje heb ik afgelopen dinsdag bij Marjolein gemaakt, althans de voorbereidingen dan. Thuis in elkaar gezet en een lintje en wat "Center Kisses" van Prima erop geplakt. Het papier dat ik gebruikt heb is van My Mind's Eye en de randjes heb ik lekker bewerkt met de distresser van Tim Holtz, ja meiden ik heb de smaak van het distressen te pakken denk ik en vind het erg leuk om te doen. De randjes met Pumice Stone een wat donkerder uiterlijk gegeven, wat een fantastische kleur trouwens. Het lint heb ik al een poosje in huis en weet eigenlijk niet meer van welk merk het is. De stempel is van Penny Black. Morgen zal ik de kaart posten die ik voor een meisje heb gemaakt, deze vind ik voor een jongen wel erg leuk. Iedereen een fijne avond en hopelijk tot morgen.

Liefs Corine